Denizli Haber - Suriye’nin İdlip kentinde meydana gelen ve 36 askerin şehit olduğu saldırıların ardından Türkiye adeta yas tutmaya başladı. Son olarak Denizlili bir askerin de şehit olduğu saldırıların ardından Honaz halkı Çarşı bir araya geldi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Buran, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ali Ekin ve yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte belediye tarafından Türk Bayrağı dağıtıldı.  Çarşı Meydanı’ndan İlçe Jandarma Karakolu’na kadar devam eden yürüyüşte sık sık ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Ne Mutlu Türküm Diyene’ sloganları atıldı.

İlçe Jandarma Karakolu’na gidilerek burada askerlere başsağlığı dilendi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Şehitlerimiz için bir olduk, tek ses, tek yürek olduk.

Çarşı Meydanı'nda toplanan vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıtarak Honaz İlçe Jandarma Karakolu'na kadar yürüdük. Yol boyunca şehitlerimizi hep birlikte andık. Hiçbir ayrım gözetmeksizin bu zor günlerde Honaz halkımızla birlikte İlçe Jandarma Komutanımızın şahsında Ordumuza başsağlığı diledik. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum’’dedi. Vatandaşlar daha sonra İstiklal Marşı okuyarak dağıldı.

Editör: TE Bilişim