Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz’ı imar ederken, insanların nefes alacağı, çocukların oynayabileceği alanlara büyük önem verdiklerini belirterek, “Modern kentleşme sürecinde, yeşil alanlar, parklar insanımızın sağlığı ve mutluluğu açısından olmazsa olmazlarımız arasında. Buna hep dikkat ettik, hassasiyet göstermeyi sürdüreceğiz. Honaz, huzurlu insanların, mutlu çocukların diyarı olmaya devam edecek” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, görev süresi boyunca yeşil alanlara, parklara özel önem verdiğini belirterek, yeni dönem için hazırladığı projeler arasında yine çok sayıda yeşil alan ve park bulunduğunu söyledi.

YEŞİLİ VE DOĞAYI KORUYARAK KENTLEŞME!

Honaz’ın her mahallesinin kent kimliğine kavuşturulacağını belirten Devecioğlu, “Biz kentleşme derken, yeşil ve doğa ile iç içe, insanları mutlu eden, huzur kaynağı ayrıntılara büyük önem veriyoruz. İmar planlarında, yeşil alanlara, parklara öncelikli olarak yer ayırıyoruz. Şehirleşirken yapılan hataları görüyor, Honaz’ımız için daha titiz davranıyoruz. Kentleşme sürecinde yeşili ve doğayı korumayı, parklar yapmayı olmazsa olmazlarımız arasına koyduk. Bu nedenle yeni dönemde ilçemizin dört bir yanında yeşil alanlar ve parklar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“HUZURLU TOPLUM, MUTLU ÇOCUKLAR”

Honaz’ın huzurlu insanların, mutlu çocukların yaşadığı bir ilçe olma özelliğini korumayı amaçladıklarını belirten Başkan Turgut Devecioğlu, “İlçemizin tüm mahallelerine yeni parklar yapılacak. Çocuk parklarının içerisinde çocuklarımız için oyun alanları yer alırken, ailelerimiz için de spor ve dinlenme alanları olacak. İnsanımız buralarda nefes alma imkanı bulacak. Çocuklarımıza değer veriyoruz. Bu parklarda, yavrularımız tehlikelerden uzak bir şekilde oyun oynayabilecek. Bu mekanlar, halkımızın buluşma ve kaynaşma ortamları olacak. Böylelikle mahalle kültürünün korunmasını, insanlar arasındaki diyaloğun devam etmesini amaçlıyoruz. Aynı zamanda parklara yerleştireceğimi egzersiz aletleriyle 7’den 70’e herkese spor yapma olanağı sunacağız. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplum arzu ediyoruz. Honaz, herkesin yaşamaktan keyif alacağı, örnek bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim