Denizli’nin Honaz İlçesi’nde YSK (Yüksek Seçim Kurulu)nun kararı ile seçimlerin yenilenmesine karar verildi. Bugün gerçekleşen seçimde oylar sayılmaya başlandı ve CHP Adayı Yüksel Kepenek kesin olmayan sonuçlara göre öne geçti. Kepenek ilk icraatını açıkladı.

Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi önde götüren Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Yüksel Kepenek’in kullandığı seçim ofisinin önünde kutlamalar başladı. 

Kutlamalar sırasında kürsüye çıkan Yüksel Kepenek kazanmalarına destek olan herkese ve tüm Honazlılara teşekkür etti. Kepenek ilk vaat olarak ise “Belediyeye gittiğimizde ilk işimiz tüm tabelalara Türkiye Cumhuriyeti (TC) ibaresini eklemek olacak” dedi.

Yüksel Kepenek, “Asıl kahramanlar sizlersiniz. Biz inandık, sevgiyle, saygıyla, bilimle yola çıktık. Siz bana burada bu konuşmayı yapma fırsatını verdiniz, sizlere çok teşekkür ederim” dedi. “Biz doğru işler yaparsak, doğru şeyler söylersek başarabiliriz dedik ve başardık” diyen Kepenek’in konuşması sık sık marşlar ve sloganlarla kesildi. Konuşmasında göreve başlayacağı ilk gün ne yapacağını da açıklayan Kepenek, “Honaz Belediyesi’nin başına T.C.’yi getireceğim. Az önce aldığımız habere göre 8 şehidimiz var” dedi, kutlamaların bitirilmesini istedi. Coşkulu kalabalık, Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruyu ve akabinde söylenen İstiklal Marşı ile noktalandı.

Editör: TE Bilişim