Sıcaktan bunalan çocuklara Honaz Belediyesinden yüzme havuzu müjdesi!

Honaz Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarından Honaz Belediyesi Ortaokulu bahçesine kurduğu portatif yüzme havuzunda Honazlı çocuklara yüzme öğrenme imkânı sunuyor. Sosyal ve Kültürel alanlardaki faaliyetlerine her geçen gün yenisini ekleyen Honaz Belediyesi, ilçe gençlerini ve çocukları sportif zenginliği teneffüs edebilecekleri tesislerde buluşturuyor.

HEM EĞLENME HEM ÖĞRENME

6-14 yaş arası çocukların sosyal aktivitelerden yararlanmak, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşarak fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çocuklara özel portatif havuzlar hazırlayan Honaz Belediyesi, çocukların ücretsiz ve hijyen şartlarına uygun havuzlarda uzman eğitmenler eşliğinde yüzme dersi almasına da olanak sağlıyor.

Her kesimin bu imkândan yararlanması için çalıştıklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu tüm çocukları yüzme kurslarına davet etti. Başkan Devecioğlu; “ İlköğretim çağındaki çocuklarımıza yüzme sporunu öğretmek, onların özgüven ve yaşama sevinçlerini arttırmak istiyoruz. Amacımız düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile çocuklarımızın tatil zamanlarını olumlu yönde değerlendirmelerini sağlayarak bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak olacak. Bu amaçla 6-14 yaş arasındaki tüm çocuklarımız ve gençlerimizi iki ay sürecek bu etkinliğimiz için portatif yüzme havuzuna bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

KAYITLAR BAŞLADI

Yaz aylarında hem serinlemek hem de sportif faaliyetlerle meşgul olmak isteyen çocuklar, Honaz Belediyesi Ortaokulu bahçesinde hizmete açılan portatif havuzlara kayıtlarını yaptırabilecekler.

Editör: TE Bilişim