Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Honaz İlçemize gitti.

 

İlk olarak Honaz Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam Zafer Öz ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Zafer Öz’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan Denizli Büyükşehir Belediyesi Honaz İtfaiye Hizmet Binası ile İlçe Santral Garajı Honaz-Organize-Denizli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Daha sonra Honaz Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Belediye önünde Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Vali Hasan Karahan; Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’ndan Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Vali Hasan Karahan son olarak da Ankara, İzmir, Aydın güzergâhını Antalya, Muğla Karayoluna bağlayacak olan çevre yolu üzerindeki Honaz Tünellerinde incelemelerde bulundu. Vali Karahan şantiye binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Müh. Alparslan Eşlik, Vali Hasan Karahan’a çalışmalar hakkında haritalar üzerinde bilgi verdi. Eşlik, sol tüpte 2.264 metre, sağ tüpte ise 2.018 metre olmak üzere toplamda 4283 metre ilerleme sağladıklarını ve kalan tünel uzunluğunun ise toplamda 783 metre olduğunu kaydetti. Toplantıda ayrıca; Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Müh. Alparslan Eşlik, ve yüklenici firma temsilcileri de hazır bulundu.

 

Yapılan bilgilendirme toplantısının ardından Vali Hasan Karahan tünel içinde incelemelerde bulundu. Burada Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Müh. Alparslan Eşlik’ten tünellerde yapılan çalışmaların teknik boyutları hakkında bilgiler aldı.

Editör: TE Bilişim