Denizli haber - Olay, Çivril ilçesine meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 32 yaşındaki Mustafa O., komşularının otomobilini ve tarım aletini gözüne kestirerek çalmaya karar verdi. Uygun bir vakti kollayan şüpheli, ilk önce otomobili, ardından ise tarım aletini çalarak kayıplara karıştı. Gelen ihbarlar üzerine Jandarmanın dedektifleri olarak bilinen JASAT ve Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, saatlerce incelediği güvenlik kamera görüntüleri sonrası şüphelinin kimliğini tespit etti.

AW698432_03

ÇALDIKLARINI KENT MERKEZİNE SATMAK İÇİN GETİRMİŞ

Mustafa O.’nun yerini tespit eden ekipler, hiç beklemediği andan operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmada şüpheli saklandığı delikte kıskıvrak yakalandı. Yaka paça gözaltına alınan şüpheli, karakolda her şeyi itiraf etti. Mustafa O., iki komşusundan çaldığı otomobil ve tarım aletini satmak için kent merkezine götürdüğünü ve araçları satamadığını söyledi. Bunun üzerine kent merkezine giden ekipler, araçları muhafaza altına alarak sahiplerine teslim etmek için ilçeye getirdi.

AW698432_04

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Karakolda ifadesi alınan 32 yaşındaki şüphelinin 72 tane suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Yaşının iki katından fazla suç işleyen ve bunu devamlılık haline getiren Mustafa O., işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Burada rahat tavırlar sergileyen suç makinesi, iki suçtan da tutuklanarak cezaevinin yolunu tuttu. Böylelikle JASAT ekipleri, bu faili meçhul olayı da çözerek aydınlattı. Otomobili çalma anı ve şüphelinin araçla gidiş anları ise kameraya yansıdı.

Editör: Tahir Aygün