İş Güvenliğini Sağlayan Makaslı Platformlar

İş güvenliği bir işletmede olmazsa olmaz kurallar arasında yer almaktadır. Özellikle personel sayısının çok olduğu ve riskli alanlarda çalışma sergilenen bölgelerde iş güvenliği önlemleri mutlaka alınmalıdır. Emniyeti sağlamak ve personellerinizin can sağlığını korumak için kullanılacak olan iş makinelerinin yürütmüş olduğunuz işe uygun olması gerekir. Yasal zorunluluk gereği iş makinelerini kullanmak üzere personelleriniz arasında uzman operatörler de bulunmalıdır. Günümüzde vinç, manlift ya da kiralık makaslı platformları satın almak yerine kiralama yapmanız maddi açıdan kolaylık sağlar. Sürekli artış gösteren satın alma fiyatları projeniz için ayrılan bütçeyi zorlamaktadır. İş değişimi ve proje bitiş süresinin ardından da yeni bir ürüne ihtiyacınız doğabilmekte ve sürekli alım yapma şansınız bulunmamaktadır. Manlift kiralama hizmetleri veren firmalar üzerinden hem işlerinizi hızlı yürütecek olan hem de iş güvenliğini sağlayan ürünleri kolaylıkla kiralamanız mümkündür.

Emniyet İçin Doğru Makine Seçimi

Şantiyelerde meydana gelen iş makinesi kazalarının büyük çoğunluğu yanlış seçimden kaynaklıdır. Bu nedenle siz işletmenizde kullanmak üzere satın alma ya da kiralama hizmetleri üzerinden alacağınız makinelerde doğru tercih yapmaya özen göstermelisiniz. İş yüküne oranla yetersiz vinç çeşitlerinde genellikle yükselme sırasında makine halatı hasar görmekte ve zorlandığı için motor arıza yapmaktadır. Kiralık manlift makinelerinde seçim açısından birçok seçenek mevcuttur. Bunun en büyük sebebi de çeşitli alanlarda doğru makinelerin kullanılarak emniyetin sağlanması ve iş kazası riskinin azaltılmasıdır. Doğru maline seçimi ile beraber kullanıcının da önemi büyüktür. Tüm iş makinelerinin işini iyi bilen, eğitimli ve operatörlük sertifikasına sahip personeller tarafından kullanılması gerekir.

Makaslı Platform Hizmetinde En İyisi

Çalışmayı düşündüğünüz firmanın sizlerden gelen her türlü talebe doğrudan cevap verebilmesi ve çözüm sunabilmesi gerekmektedir. Bu nedenle ürün seçeneği fazla olan firmalar arasından bir seçim yapmanız tavsiye edilir. Hem profesyonel ve kaliteli hizmet veren hem de tüm bunları uygun fiyatlara yapan nadir firmalardan olan Avrupa vinç isteklerinizi yeterince karşılayacak nitelikler taşır. İstanbul ilinde Avrupa ve Asya yakalarındaki bütün semtlere kiralık vinç, manlift ve makaslı platform hizmeti veren firmamız alanında en iyisidir.

Editör: TE Bilişim