Köşe Takımları İle Yaşam Alanlarınızı Güzelleştirin!

Oturum sayısının fazlalığı ve üzerinde oynanabilirliği ile köşe takımları işlevsel ve dekoratif spesiyalite sunuyor.

Birbirinden farklı büyüklük, şekil, stil ve renkteki köşe takımları kullanılacak olan mekanlara son derece kolay bir şekilde uyarlanabilir. Bu mobilyalara ait olan bu özellik köşe takımlarının fonksiyonel açıdan değer kazandığını ortaya koyuyor. Mekanlara uyarlanabilir olması mobilyanın kullanıma daha elverişli olduğunun bilgisini veriyor. Üzerinden parçaların eksiltilmesi, mevcut renklerinin istenilen renk ile değiştirilebilmesi, çeşitli aksesuarların eklenmesi ile daha estetik görünümlerin oluşturulması bu takımlarda uygulanan başlıca değişimlerdir.

Salonlar daha büyük ölçülere sahip olan genellikle misafirlerin ağırlandığı oturma alanlarıdır. Bu alanlarda boyutu itibari ile büyük köşe takımları rahatlıkla kullanılabilir. Oturma odaları ise ev halkının ortak yaşam alanı olarak kabul görüp en çok vakit geçirilen alanlardır. Bu alanların boyutuna göre gerek küçük gerekse daha büyük köşe takımları ile dizayn oluşturulabilir.

Bu mobilyaların hem oturma odalarında hem de salonlarda kullanılması daha fazla kişinin ağırlanabileceği anlamına gelir. Çünkü diğer koltuk takımlarına göre bu mobilyalar oturum sayısı bakımından avantaj sağlar. Evideaucuz köşe takımları ile mobilyalarını değiştirmek isteyenlere mükemmel bir kazanım sağlıyor.

Ev Dekorunda Koltuk Takımı

Model ve renk koltuk takımı seçiminde en çok dikkat edilen noktalardır. Ancak kumaşın türü üzerinde pek fazla durulmaz. Mobilyanın modelini gösteren aslına bakılırsa döşemenin dokusu olarak öne çıkar. Yaşam alanlarında bir bütünlük elde etmek isteyenler döşemenin tarzına önem vermelidirler. Döşeme dokusunun dekora ne kadar uyum sağlayacağı iyi bir şekilde analiz edilmelidir.

Kaliteli işçilik ve malzeme ile birbirinden güzel koltuk takımı modelleri Evidea güvencesi ile kullanıma sunuluyor. Öyle ki sıradan koltuk takımlarının bile birer sanat eseri olması gözden kaçmıyor. Koltuk takımı seçerken ince eleyip sık dokumakta fayda olduğundan bahsedilmelidir.

Buna istinaden ihtiyaca uygun olan takımların tercih edilmesi gerekir. İhtiyaca uygunluktan kasıt ise evde çocuk olması, evcil hayvanların bulunması, mobilyanın yer alacağı alanın büyüklüğü ve nasıl bir dekorasyon yapılması istendiğidir. Kanepe üzerindeki kumaşa önem verilmesi dokumanın hızla yıpranmaması açısından önemlidir. Eğer evcil hayvan besleniyor ise dayanıklı kumaşlarla döşemesi yapılmış kanepelerin seçimine özen gösterilmesi gerekir.

Ev Dizaynında Berjer Seçimi

Berjer mobilyaları tekli koltuklar kategorisinde yer alır. Kendi başlarına kullanılma özelliğine sahip bu parçalar dekorasyonlara kolayca adapte edilebilirler. Büyük salonlarda büyük berjer mobilyalarının kullanılmasından kaçınılmamalıdır. Özellikle salonunuzda boş kalan yerlere bu mobilyayı koyarak göz doldurabilirsiniz. Diğer avantajı ise rahat bir oturma keyfi sunmasıdır.

Küçük odalarda ise minimalist bir görünüme sahip olan berjer kullanımına önem verilmelidir. Eğer uzun süre aynı dekoru sahiplenmek istiyor iseniz zamanın alt edemediği klasik modeller üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Daha farklı bir yaklaşımla kendi stilinizi yaratmak istiyor iseniz Evidea ile aradığınız modeli kolayca bulabilirsiniz.

Tek renk olanlar daha soğuk alanların dekore edilmesinde kullanılırken yaşam alanlarınızın dekorunda baharı hissettirmek istiyor iseniz desenli modelleri tercih etmelisiniz. Daha farklı bir atmosferi yakalamak için ise geometrik desenli olanlar seçilebilir. Bu mobilyalar hem yan yana hem de ayrı ayrı rahatlıkla kullanılabilir.

 

Editör: TE Bilişim