Title : Yeni Doğan Bebek Magnetleri | www.nildabebek.com.tr

 

 

Description : Yeni doğan bebek magnetleri ürünlerini ve yeni doğan bebek kapı süsü ürünlerini en uygun fiyatlarla sitemizden satın alabilirsiniz. Kapı süslerini yüksek kaliteli olarak sitemizden kolayca bulabilirsiniz. Bu ürünlere ulaşmak için www.nildabebek.com.tr adresini ziyaret edin !

 

 

 

Yeni Doğan Bebek Magnetleri

 

 

Süs çeşitleri içerisinde mıknatıs özelliği ile kullanım kolaylığı sağlayan yeni doğan bebek magnetleri, çocuk sahibi olan ebeveynlerin kutlamalar sırasında sevdikleri için sunulan güzel ve özel sunumlar arasında son dönemlerde çok fazla tercih edilmektedir. Buzdolabı başta olmak üzere metal araç ve gereçler üzerinde oldukça şık duran bebek magnetleri, göz önünde olmaları nedeniyle sevdiklerinize güzel bir anı olarak sunabileceğiniz sunumlar arasında yer alıyor.

 

 

Yeni doğan bebek magnet çeşitleri belirlenirken dikkate alınan en önemli unusur; bebeğin cinsiyeti oluyor. Kız ve erkek bebekler için ayrı ayrı tasarlanan renkli ve farklı modeldeki magnetler  metal üzerinde uzun süre dayanıklılığını koruyor. Kız ve erkek bebekler için farklı tasarımlara sahip olan bebek magnetleri, bebek doğumu ve sonrası ailenin heyecanını paylaşmak için uzun süre kutlamalardaki yerini koruyabiliyor.

 

 

 

Yeni Doğan Bebek Kapı Süsü

 

 

Anne ve baba için hayatı boyunca özel olacak iki kapı mevcuttur. Bunlardan biri yaşamlarına dahil olan en özel misafirlerini ağırladıkları hastane oda kapısı ile yaşamlarını sonrasında paylaşacakları bebeklerine ait olan odanın kapısıdır. Bu kadar hayatlarda özel bir yere sahip olan kapıları da süslemek özellikle annelerin en büyük zevki haline geldi.

 

 

Bebeğin cinsiyetine göre kullanılan malzemeler eşliğinde ortaya çıkan tasarımlar sayesinde doğum kutlamalarında yeni doğan bebek kapı süsü özel bir yere sahip olmaya başlamıştır.

 

 

Bebeğin cinsiyetine göre kullanılan renklerle polyester üzerine tüllerin ve satenlerin kullanımı ile ortaya çıkan göz kamaştırıcı modeller sayesinde oğlunuza ya da kızınıza ‘’hoş geldin’’ demek sizin içinde farklı bir keyif haline gelecektir.

 

 

 

Yeni Doğan Bebek Magnetleri ve Kapı Süsü Fiyatları

 

 

Anne ve baba için en özel günlerinde heyecanlarını ve sevinçlerini en üst seviyede yaşamaları adına hazırladığımız ürünlerimiz moral ve motivasyon sağlarken; fiyatları ile de ailelere gerekli desteği sunuyor. Hastane de başlayan kapı süsleri ile güzellikler evlerinize taşınırken, magnetlerle sevdiklerinize hediye olarak sunarak, bebeğiniz ile ilgili güzellikleri sevdiklerinize sunabilirsiniz.

 

 

Ürünlerimizin her biri için yapımı sırasında ciddi bir emek harcanırken; kaliteyi bayram havası içerisinde anne ve babalara sunmayı ihmal etmiyoruz. Kız ve erkek çocuklar için farklı renk ve tasarımlardaki ürünlerimiz ile duygularınıza tercüman olurken; sevdiklerinizle mutluluğunuzu paylaşmanızda da kaliteli ve uygun fiyatlarla eşliğinde bütçenizi düşünerek destek oluyoruz.

 

 

Bebeğinizle ve sevdiklerinizle bulunduğunuz evden hastaneye her ortama ayrı bir zarafet ve şıklık katacak ürünlere uygun fiyatlarla sahip için yapmanız gereken www.nildabebek.com.tr adresimizden sipariş vermektir.

 

 

Sayfamıza girdiğiniz zaman yeni doğan bebeğinizle ilgili birçok ihtiyacınızı kaliteli ve güvenli alışverişinin keyfini çıkararak temin edebilir. Ürünlerinizi uygun fiyatlarla sipariş vererek, adresinize güven içerisinde teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim