Denizli İstek Okulları muhteşem bir geceye imza atarak açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

1985 yılında kurulan ve eğitim öğretim alanında önemli başarılara imza atan İstek Okulları görkemli bir törenle açılışını gerçekleştirdi.

Ali Fuat Özel ve Nevzat Neyzen Gökcen misafirleri ile tek tek ilgilendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış törenin konuşan Ali Fuat Özel “Özel İstek Vakfı’nın kuruluş temellerinin Atatürk ilkeleri olduğunu belirterek, İSTEK kalitesini Denizli’ye taşımaktan büyük heyecan duyduklarını belirtti. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Nevzat Neyzen Gökcen “Mutlu, başarılı, çalışkan, dürüst, sorumluluk sahibi evlatlar yetiştirmek istiyoruz. Okullar hayata hazırlayan yerler değildir, okullar hayatın bizzat kendisidir. Dürüstlüğü biz öğreteceğiz, çalışkanlığı biz öğreteceğiz, sorumluluk sahibi olması gerektiğini biz öğreteceğiz. Biz bu okulda, hiç dinlenmemek üzere çıktığımız bu yolda, şartlar ne olursa olsun yeni Mustafa Kemaller yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise alanında hizmet veren Denizli İstek Okulları, okulun öğretmen kadrosu tanıtıldı.

Açılış töreni müzik ve dans gösterileri ile devam etti. İzmir Marşı ile sona eren törende tüm davetliler ayakta alkışladı.

Editör: TE Bilişim