İSTEK Vakfı Denizli Okulları yönetici ve öğretmenleri, Acıbadem ve Belde Okulları bünyesinde düzenlenen oryantasyon ve eğitim programına katıldı. Bu programlar sayesinde eğitim ve öğretim alanında hem dünyadaki hem de ülkemizdeki en son gelişmeleri İSTEK Okullarına nasıl taşıyacakları konusunda ortak bir çalışma planlandı.

İSTEK Vakfı Denizli Okulları yönetici ve öğretmenleri, 24-26 Haziran tarihlerinde İstanbul Acıbadem ve Belde Okulları bünyesinde düzenlenen oryantasyon ve eğitim programına katıldılar. Bu program, eğitim ve öğretim alanında hem dünyadaki hem ülkemizdeki en son gelişmeleri tartışmayı, yeniliklerin İSTEK Okulları’na nasıl taşınacağı konusunda ortak bir çerçeve oluşturmayı amaçlamaktadır. Üç gün süren programda İSTEK Okulları’nın çeşitli kademelerdeki yöneticileri ve uzun yıllardır emek vermiş isimleriyle vakıf bünyesine yeni katılan okulların yönetici ve öğretmenleri kaynaşma imkanı buldular.

Daha kurulma aşamasında Denizli’ye eğitim alanında yepyeni bir vizyonu getiren İSTEK Vakfı Denizli Okulları, bu eğitim programının da katkısıyla evrensel eğitim kültürünün yerleşmesinde, en temel insani değerlerle en modern teknik yapılanmanın bir arada ilerlemesinde öncü bir rol oynayacaktır.

Editör: TE Bilişim