Denizli'de mevcut yönetimin istifası ile ortaya çıkan tabloda il başkanlığı görevi önceki başkan Hasan Akgün'e tebliğ edilecek. Akgün’ün yarın Ankara’da olması bekleniyor.

Denizli İYİ Parti yönetimi bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklaması ile görevinden istifa etmişti. Ankara kulislerinden edinilen bilgiye göre İYİ Parti’de toparlayıcı ve birleştirici misyonu ile ön plana çıkan Hasan Akgün yeni il başkanı olarak atanmak için Ankara'ya davet edildiği öğrenildi.

İYİ Parti'nin kuruluşunda büyük emekleri olan ve geçtiğimiz dönem il başkanlığı görevini yürüten Akgün'ün yarın sabah İYİ Parti genel merkezinde olacağı öğrenildi. Akgün’ün Genel Başkan Meral Akşener ve partinin önemli ismi Koray Aydın ile görüşeceği öğrenilirken, açıklamanın İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görüşmenin ardından yapılması bekleniyor.

İl başkanlığı görevinin tebliğ edilmesi beklenen Akgün'ün Ankara dönüşü yönetimini belirleyerek, aşina olduğu başkanlık görevine başlamasına kesin gözü ile bakılıyor.

Kaynak:https://www.aynahaber.net

Editör: TE Bilişim