Denizli Haber - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın instagram hesabından bu akşam yapılan açıklamada istifa ettiği duyuruldu. Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyuran Albayrak’a Denizli’den ilk tepki İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’tan geldi.

Akışık, “Hepimiz iyi biliyoruz ki istifa etmek onurlu bir erdemdir. Son yıllarda ülkemizde istifa erdemini gerektiren o kadar çok olay yaşandı ki bu erdemi gösterebilen hiç kimse çıkmadı karşımıza. Hep suçlu arayanlar, karşılarında suçlayacak kimse kalmadığında birer birer gemiyi terk etmeye başladılar. Bunun son örneği ise Türkiye ekonomisini pozitif göstermeye çalışan, ekonominin e’sinden anlamayan, atamayla koltuk ve mevkii sahibi olan Berat Albayrak’tır. Misafir çocuğu gibi ekonominin başına geçip, dağıtıp gitti. Ülkedeki yoksul sayısı 30 milyonu aşmış, Türk milleti icralardan kafasını kaldıramıyor, her gün yüzlerce işyeri kapanıyor, dolar, Euro, altın almış başını gitmiş. Sonunda ekonomiyi bu hale getirenlerde gitti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde hiçbir zaman bu kadar kötü yönetilmedi. Türk milleti tarihinde hiç bu kadar zor bir dönemden geçmedi, hiçbir zaman bu kadar alçaltılmadı. Vatandaş perişan, ekonomiyi bu hale getirenler ise sağlık sorunları bahanesiyle istifa ile kurtulabileceğini sanıyor. Bu millet sizi affetmeyecek, bu millet sizin yaptıklarınızı unutmayacak.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim