Denizli Haber - Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve yönetimi kadınlara karanfil hediye ederek günlerini kutladı.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve ilçe yöneticileri katıldı.

Delikliçınar Meydanı’nda başlayarak Gazi Mustafa Kemal Bulvarı boyunca kadınlara karanfil hediye eden İYİ Parti ekibi Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kadınlarla sohbet etti.

Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce konuyla ilgili “Denizlimizin güzide kadınları ile bugün sokaklarda biraraya geldik. Kadınlarımıza karanfil hediye ederek, günlerini kutladık. Umarım kadınlarımız en yakın zamanda hak ettikleri koşullarda yaşarlar. Başta Denizlili hemşehrim olan kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, kadınlarımız için aydınlık bir gelecek ümid ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun alanda kadınlarla bir araya gelerek günlerini kutladı ve konuyla ilgili “Kadınlarımızın gününü kutlamak için bugün İYİ Parti olarak sokaklardayız. Kadınlarımıza çiçek hediye ederek, onların değerlerini hatırlatıyoruz. Tekrardan tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim