İyi Parti Milletvekilleri adayları ile birlikte sahada durmaksızın çalışan, bunun yanında Ege bölgesinde de çalışmalara zaman zaman katılan İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi (GİK) Veli Çıtışlı, İyi Parti’nin bütün olumsuzluklara rağmen kendisini ispat ettiğini belirterek, ilimizden vekil çıkarmalarının 50 günlük çalışma ve 7 aylık bir kuruluş sürüveni içerisinde başarı olduğunu kaydetti.

Veli Çıtışlı sağ merkez seçmenin beklentilerine cevap vermeye çalıştıklarını belirttiği açıklamasında, “İyi Parti olarak 7 aylık gibi kısa bir süreçte kuruluş çalışmalarını tamamlama, ardından baskın bir seçimle milletvekili çıkarma konusunda üzerimize düşeni yaptık. Bunda da başarılı olduğumuzu, sağ merkezde siyasi boşluğu doldurmaya en büyük aday olduğumuzu gösterdik” dedi.

İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, Genel Başkan Meral Akşener’in siyasi arenada başarısız olması için bütün kesimlerin çabaladığını belirterek, “Değerli genel başkanımızı Türk Milleti ile buluşturmak istemeyenler, basın yayın kanalları dahil bütün imkanlarını seferber etmişlerdir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen yılmamış ve seçmenlerle, Türk Milleti ile olumsuzluklar içerisinde buluşmaya azmetmiş birisi olarak gecesini gündüzüne vererek çalışmıştır. İlimiz Denizli bu mücadeleden başarılı çıkmıştır. 50 günlük seçim çalışması içerisinde kendisini anlatmaya çalışan İyi Parti kadroları ve milletvekili adayları ellerinden geleni yapmışlardır. Bu çalışmaların sonucunda bir milletvekili çıkartarak Ankara’da ilimizi temsil etme imkanı vermiştir. İyi Parti şimdi 9 ay kalan yerel seçimlere hazırlanmaktadır. Bunda da elimizden geleni yapacak ve başarılı olacağımızdan eminim. Tüm parti çalışanlarına, gönüllülerine, oyları ile bizlere destekleyen halkımıza, milletvekili adaylarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim