Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Ahmet Durmaz, İYİ Parti  tarafından sosyal medyada paylaşılan  ve kendisinin de yer aldığı fotoğrafa tepki gösterdi.

MHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Ahmet Durmaz, İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın Denizli’ye gelişiyle ilgili karşılama töreninde kendisinin de yer aldığı bir fotoğrafın paylaşılmasına sert çıktı. Durmaz, yaptığı açıklamada, “Söz konusu fotoğraf, sayın Ümit Bahtiyar’ın 2014 yılında MHP Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığında çekilen fotoğrafıdır. Paylaşılan fotoğraf irdelendiğinde yakamdaki üç hilal rozeti görülecektir.  İyi Parti tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı gördükten sonra tepki gösterdim ve kaldırılmasını istedim. Fotoğraf tepkimden hemen sonra kaldırıldı” dedi.

2014 yılı seçim çalışmalarında çekilen fotoğrafın paylaşılmasını etik bulmadığı kaydeden Durmaz, “Konuyu yakından takip ediyorum. Bundan 5 yıl önce çekilen fotoğrafın yeniymiş gibi sosyal medyada paylaşılması ahlaki değil. Konuyla ilgili yargıya gideceğimin de bilinmesini istiyorum. Ben MHP çatısı altında siyaset yapmaya devam ediyorum, bundan sonra da yuvamdayım. Liderime sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye bağlıyım” ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilişim