İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı 16 Şubat Pazar günü gerçekleştirdiği kongrede güven tazeledi. İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce önderliğindeki yönetim kurulu üyeleri mazbatasını aldı.

Kongre Tam Not Aldı

16 Şubat Pazar günü Bereketler Toplantı Salonunda gerçekleşen kongre katılımcılardan tam not alırken, organizasyon büyük beğeni topladı.

İki listenin aday olduğu bayrak yarışında ipi göğüsleyen Mehmet Ertuğrul Gökce ve ekibi ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Gökce'ye mazbata alımı sırasında yönetim kurulu üyeleri Hasan Çakmak, Muhammet Çağlar Çetin, Nedim Şahan, Nevin Sayım, Tuğçe Keçeli, Halime Özdemir, Mehmet İlhan ve Mustafa Şeyban eşlik etti.

"SADECE SEÇİMLER İÇİN DEĞİL VATAN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" 

Mazbata törenin ardından konuşan Başkan Gökce "Merkezefendi'de 7 ay önce devraldığımız İYİ Parti bayrağını daha ileriye taşımak için göreve yeniden talip olduk. Delegelerimizin takdiri ile yeniden seçilen yönetimimiz resmen göreve başlamış oldu. Sadece seçimleri ve kendini düşünen siyaset anlayışına karşı vatanı için çalışan kadrolar ile çalışacağız. Merkezefendi ve Denizli'den başlayarak tüm Türkiye'yi İYİliğin ışığı ile aydınlatacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim