Denizli Haber - İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce 15 Ocak günü Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonunda düzenlediği basın toplantısında, Denizli Ticaret Odası'nın MMS ve eşantiyon savurganlığına değinmişti. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Grup Başkanvekili Osman Tığ, meclis üyesi Himmet Kaynak ve İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet İlhan'ın da eşlik ettiği Gökce, sürecin takipçisi olacağını beyan etmişti. Eşantiyon ve mesajlar için harcanan bütçenin esnafa destek için kullanılması gerektiğini vurgulayayan Gökce, ekonomik kriz döneminde bir kuruşun dahi ne kadar değerli olduğunu söyledi.

"DENİZLİ TİCARET ODASINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Yapılan basın açıklamasının ardından geçen bir ayı aşkın sürede en maliyetli mesajlaşma sistemi olan  MMS gönderiminden vazgeçilmesinin sevindirici olduğunu söyleyen Gökce "Yaptığımız açıklamanın ardından ilgililerden herhangi bir ses çıkmasa da MMS gönderimi durdu. Teknolojik alt yapısı nedeni ile en pahalı iletişim şekli olan ve dünyada neredeyse kullacısı kalmayan bu mesajların son bulduğunu görmek sevindirici. Halkımızın ve esnafımızın İYİliği için ortaya attığımız bu önerinin karşılık bulması bizleri de mutlu etti. Bir başlangıç olarak atılan bu adım için Denizli Ticaret Odası yönetimine teşekkür ederiz" dedi.

"İYİLİK BULAŞICIDIR, VATANDAŞA MORAL VERELİM"

Dünyanın başına bela olan Koronavirüsle mücadele eden ve bu mücadelesinde merkezi hükümetin yanlız bıraktığı esnaf ile dar gelirli vatandaşlara en azından moral olarak destek olunması gerektiği vurgusu yapan Gökce "Yaşanan salgından hem sağlık hem ekonomik olarak en çok etkilenenler esnaflar ve dar gelirli ailelerdir. İntihara sürüklenen, 'namuslu bir şekilde battık' afişleri asan esnafların moral olarak desteklenmesi İYİ bir adım olacaktır. MMS gönderiminden vazgeçen Denizli Ticaret Odası yöneticilerinin de malumu olduğu üzere saray hükümetinden 5li çete dışında kimseye fayda yok. Esnafa verecek paranız olmasa da yanında olduğunuzu hissettirsinler. Eşantiyon dağıtmak yerine ziyaret edip, vatandaşa dertlerini sorsunlar. Bu dertle hemdert olsunlar. O koltuklar gelip geçici, İYİlik bulaşıcıdır. Sözümüzü dinleyeme devam etsinler ki, gülümseyen bir Denizli'de hep birlikte yaşayabilelim" diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim