Denizli Haber - Başkan Gökce yayımladığı mesajında Mübarek Ramazan Ayı'nın ardından ulaştığımız Ramazan Bayramı'nın sağlık, mutluluk be iyiliğin habercisi olmasını dilerim" dedi. Başkan Gökce mesajının devamında “Bu yıl, koronavirüs salgını dolayısıyla evlerimizde bir ramazan dönemi geçirsek de, sevgiyi yaşatmak ve dostlukları paylaşmak için Ramazan Bayramımıza ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar, kırgınlıkların sona erdiği, iyiliklerin güzelliklerle harmanlandığı, sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin gönüllerde bütünleştiği özel günlerdir. Toplumsal yaşamımızda özel bir yeri olan bayramlarımız beraberlik bağlarımızın daha da güçlendiği, sevinç ve sıkıntıların paylaşıldığı ve ihtiyaç içerisinde olanlara daha çok yardım elinin uzatıldığı zamandır.

Toplumumuz büyük gayretlerle hem koronavirüs salgını, hem ramazan dolayısıyla maddi ve manevi yardım faaliyetlerinde bulunarak toplumumuzun daha da güçlü olmasını sağlamaktadır.

Bu özel zamanda hoşgörü, yardımlaşma gibi değerlerimizin, toplumumuz tarafından yaşatılmasının güzelliğiyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, sağlık, huzur, umut, mutlu ve sevgi dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim

Başta Denizlili vatandaşlarımız olmak üzere tüm Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim