Denizli İYİ PARTİ İl Başkanı Hasan Akgün 71 kişilik yeni yönetimini tanıttı. Gazetecilerle bir araya gelen Akgün yönetimin tanıtılmasının yanısıra sorulan sorulara da cevaplar verdi.
Akgün “Cesurlar hareketi olarak başladığımız bu partileşme süreci ete kemiğe büründü. Cesurlardan oluşan bir listeyle, Denizlimizi en güzel şekilde temsil etmeye, Denizlimizin ihtiyaçlarını belirlemeye ve siyasete katkıda bulunmak amacıyla, güzel bir liste yaptığımızı düşünüyorum” diyerek Yönetim Kurulu’nda kadın partililere pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirtti.


İŞTE 71 KİŞİLİK YÖNETİM

Alime Güngör

Ayla Yakalı

Aysun Doğanay

Ayşe Çelik

Ayşe Tomaşoğlu

Birsen Kök

Çağdan Korkmaz

Duygu Tepecik

 Elvan Aydoğan

Emine Sağlık Kanatsız

Gülay Tekin

Gülşah Aydemir

Gülşah Yıldırım

Hayriye Ateş

Jale Akıncı

Keziban Özyer

Pelin Çetinalp

Şule Namlı

Ülke Eryılmaz

Ümmühan İlti

Adil Aydın

Ahmet Er

Ahmet Kılıç

Ahmet Zeki Selamet

Ali Tavaslıoğlu

Alper Arif Solak

Bilal Çelikel

Cemalettin Baydar

Emre Çılgın

Engin Nikbay

Ergün Erözkan

Ergün Mercan

Ertan Keskin

Faruk Alyaz

Fatih Boya

Fatih Çil

Gökhan Candoğan

Hakan Bakırsoy

Hakan Kavak

Haldun Yazıcı

Hüseyin Erol

Hüseyin Koçlu

İbrahim Afatoğlu

İbrahim Sabuncuoğlu

İrfan Zeren

İsmail Ağar

Kenan Sırmalı

Masum Demirel

Murat Kuru

Nazlı Yaşatürk

Namlı Demirci

Necati Tahal

Nuri Alper Kabukçu

Oğuz Güler

Osman Akkoyun

Osman Kömür

Rıfat Akgül

Savaş Sütçü

Serdar Akalın

Serkan Turan

Sertaç Sarıaslan

Süleyman Hançer

Şefik Süzgün

Türkay Berberoğlu

Ünal İncegür

Yalçın Bedel

Yasin Yolcu

Yusuf Erdem

Zekeriya Öz

İYİ Parti Denizli İl Disiplin Kurulu

Ayşe Yavaş

Kevser Akın

Şükran Aydın

Ahmet Sivaslıoğlu

Ali Erkan

Hüseyin Özgür

İbrahim Kesmen

Lami Oruç

Mehmet Başer

Musa Nalbantoğlu

Ramazan Gürbüzel

Raşit Ercan

Süleyman Tokmak

Şevki Acaroğlu

AKGÜN’DEN GENEL MERKEZ’E BAĞLILIK MESAJI
İYİ PARTİ Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, kongre yapılıp yapılmayacağıyla ilgili “İl başkanının kongre kararı alması Genel Merkez’le ilintili. Bu konudaki net kararımız, daha önce de olduğu gibi kongre talebinde bulunmak. Ama bu kararımız Genel Merkez tarafından kabul görebilir veya görmeyebilir. Zaten seçim atmosferine girdik, Ocak ayından itibaren kongreler başlayacak. Buradaki inisiyatif Genel Merkezi’ndir, atamayı tekrar yeniler mi, "Kongreye gidebilirsiniz" mi der, tamamen Genel Merkez’e bağlı. Böyle bir durum karşısında merkezden aldığımız talimat gereği, gereken neyse onu yaparız” dedi.


“PARTİNİN ÜZERİNDEKİ KÜLÜ ÜFLEMEMİZ LAZIM”
Yeni yönetimin ilk işinin İYİ PARTİ İl Divanı’nı kurmak olduğunu belirten Hasan Akgün “Durmadan çalışacağız. İlçelere önem vereceğiz. Hatta İl Yönetim Kurulu’nun bazı toplantılarını ilçelerimizde yapacağız. Daha geniş, toplumun kabul ettiği bir anlayışla teşkilatlanmamızı sağlayacağız. Tabii ki en önem verdiğimiz konu da teşkilatlanma olacak. İYİ PARTİ’nin üzerindeki külü üflememiz lazım. Onu da izleyip göreceksiniz” diyerek iddialı konuştu.


ZIPIR SİYASETİ SÖYLEMLERİNE SERT YANIT 
İl Başkanı Akgün ‘Zıpır Siyaseti’ yaptığına dair iddialarla ilgili, “Zaten Türkiye yeterince bölündü, bir de Denizlimizde tepelerle bölmeyelim. Böyle bir anlayışta benim işim olmaz. Yücel Bey parti kuruldu kurulalı, bizim İl Yönetim Kurulu üyemizdir. Keşke bu söylediklerini o tarihlerde söyleseymiş. Ancak öyle bir şey olsa, ben 71 kişiyi bir araya getiremez, böyle duayen siyasetçilerle yan yana oturamazdım. Demek ki öyle bir şey yok. Hep beraber, birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

İLÇELERDE GÖREVDEN ALMA OLMAYACAK
İlçelerde yapılacak değişiklerle ilgili Akgün, hiçbir ilçe başkanının görevden alınmayacağını, İlçe Başkanlığı olmayan yerlere atamalar yapılacağını duyurdu. Akgün “Saraköy, Babadağ, Bozkurt ilçelerimize en kısa zamanda atama gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim