İYİ Parti Gençlik Genel Başkanı Burak Öztürk ve beraberindeki heyet ile birlikte Denizli İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Başkan Öztürk ziyarette,'' İYİ Parti'nin muhalefet değil, iktidar alternatifiyiz''dedi.


İYİ Parti Gençlik Genel Başkanı Burak Öztürk ve beraberindeki heyetinin Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya'dan sonraki durağı Denizli oldu. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt'u ziyaret eden Başkan Öztürk, Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam ve heyet daha sonra il başkanlığında basın açıklaması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Gençlik Genel Başkanı Burak Öztürk ilk olarak İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt'u ziyaret ederek programın amacından bahsetti. İYİ Parti'nin muhalefet değil, iktidar alternatifi olduğunu belirten Başkan Öztürk, ''Biz seçim çalışmalarını bugünden başlatıyoruz. Hedefimiz iktidardır. Çalışmalarımız aralıksız sürecek. 3 ay sonra tekrar geleceğiz ve çalışmaları takip edeceğiz. Çünkü gençlik kolları partimizin dinamosudur'' dedi.

Başkan Öztürk ve heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Denizli İl Başkaı Hasan Hüseyin Bozkurt, "Ben teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerde yaptıkları özverili çalışmalar için... Şimdi de seçim sonuçlarına nelerin tesir ettiğini tespit etmeye çalışıyoruz. AR-GE'mizden, il yönetim kurulu üyelerimizden, ilçe yönetim kurullarından ve gençlik kollarından seçim sonuçları ile ilgili geniş çaplı bir rapor istedik. Daha sonra bu raporları birleştirerek data şeklinde genel merkeze bunları sunmak istiyoruz. Artık gelecek seçimlerde el yordamıyla değil, yapılan tespitler üzerine çalışma yürüteceğiz'' şeklinde konuştu.

''31 MART'TA MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜ MİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE'DE CİDDİ BAŞARI ELDE ETTİ''

İYİ Parti Gençlik Genel Başkanı Burak Öztürk gerçekleştirdiği basın toplantısında basın mensuplarının soru ve görüşlerini almak ve daha sonra il teşkilatı ile toplantı gerçekleştirmek için Denizli'ye geldiklerini belirtti. Başkan Öztürk,''25 Ekim 2017'de kurulmamızın hemen ardından gerçekleşen seçimlerde partimiz 5 milyon seçmenin oyunu alarak Gazi Meclis'te temsil edilebilir bir noktaya geldi. İlk seçimimizde AKP iktidarını meclisteki çoğunluğundan ettik. Geçtiğimiz 31 Mart seçimlerini ele aldığımızda yine çok az zamanımız vardı, maddi kaynaklar noktasında ciddi problemlerimiz vardı. Ama milletimiz teveccühü ile tüm Türkiye'de Millet İttfakı ciddi bir başarı elde etti. Rüyada görülse inanılmayacak şehirler İstanbul, Ankara, Antalya gibi şehirler AKP iktidarından el değiştirdi. Ancak bugün hala seçenin iradesine saygı duyulmadığını görüyoruz. İstanbul'da mazbatanın alınmasına, çalışmalarının başlamasına rağmen tarafsız olması gereken bu ülkenin Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamalarla ülkenin normalleşmesine en büyük engel olduğunu bizlere gösteriyor''dedi.

NORMALLEŞME ÇAĞRISINDA BULUNDU

Başkan Öztürk bir çağrıda bulunarak,''Lütfen bu kutuplaşma diline bir son verin. Ülkeyi daha fazla germeyin. Hakkı hakka teslim edin. Sandığa seçmenin iradesine saygı gösterin. Biz İYİ Parti olarak seçmen iradesinin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz. YSK'da bulunan üyelere açık çağrımızdır, lütfen elinizi vicdanınıza koyun. Tarihin sizi kara bir leke olarak yazacağı bir kararın altına imza atmayın. Bir seçim daha ülkeyi ekonomi açısından uçuruma sürükleyebilir. Bugün Türkiye'de tencere kaynamıyor. Bu iktidarı sallayan o tenceredir. Bir an önce normalleşme sağlanmalıdır. Her alanda istihdamın yaratılması gerekirken, biz hala İstanbul seçimlerini konuşur durumdayız.''dedi

YARIN TÜM İLÇELER GEZİLECEK, 3 AY SONRA TEKRAR GELECEKLER

Basın açıklamasında İYİ Parti Gençlik Kolları'nın çalışmalarından bahseden Öztürk, ''Seçimde 1 ay geçmesinin ardından bizle sahalara indik. Bir sonraki kesişim noktası için hazırlıklarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz. 1 Mayıs'ta Afyonkarahisar'dan başladık. Ardından Kütahya ve Uşak, şimdide Denizli'deyiz. Burada kıymetli kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Yarın Denizli'nin tüm ilçeleri gezilecek. Oradaki durumlar ve eksiklikler tespit edilecek. Bu tespitlerle eksiklerin giderilmesi için çeşitli adımlar atılacak. 3 ay sonra tekrar geleceğim ve eksikliklerin giderildiğini yerinde kontrol edeceğim''dedi.

Başkan Öztürk, toplantı sonunda Honaz'da tekrar edilecek seçimler için çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi. Ardından Denizli İl Teşkilatı'da kapalı toplantı başladı.

Editör: TE Bilişim