Denizli İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci’nin ardından göreve atanan Mehmet Ertuğrul gökçe Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantı ile yeni yönetim kurulunu tanıttı.

İYİ Parti yeni Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe yeni yönetim kurulunu tanıttığı toplantıya İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, Eski İl Başkanı Hasan Akgün, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Bahtiyar ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt” arkadaşlarımız yoğun bir çalışmadan sonra teşkilatı oluşturdular ve kamuoyuna tanıtmak maksadıyla buradayız” diyerek yeni yönetim kurulu üyelerine ve İYİ Parti yeni Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe’ye teşekkür etti.

Eski Merkezerfendi ilçe başkanı Hakan Demirci’yi de bu toplantıya davet ettiğini ancak kendisinin avukat olduğu için duruşmalarından dolayı katılamadığını belirten İYİ Parti yeni Merkezefendi yeni İlçe Başkanı 32 yaşındaki Mehmet Ertuğrul Gökçe “biz elimizden geldiğince bütünleştirici bir yapıyla yürüme gayreti içindeyiz. Yönetimimizi oluşturduk. ‘Daha iyi bir Merkezefendi için ne yapabiliriz?’ noktasında hep istişarelerde bulunduk. 300 bin nüfuslu bir ilçe de bir ateş yakıp bunu Türkiye’ye genişletme hayali ile çalışacağız. Merkezefendi sadece Denizli İçin Değil Türkiye için de önem arz eden bir yer. 300 bin nüfusu ile birçok ilden daha büyük bir kapasiteye sahip. Yerelde ittifakta bir başarı alındı. Bir belediye kazanıldı. Büyükşehirde de iyi bir gayret gösterildi” dedi.

İşte 37 kişilik Merkezefendi yeni yönetim kurulu;

1-Ahmet Salmış

2-Akın İnce

3-Atakan Demirci

4-Ayşe AY

5-Fatih Akbaş

6-Fatih Gökmen

7-Fatih Ülkü

8-Güngör Öztürk

9-Hakan Kağızman

10-Hasan Çakmak

11-Hüseyin Akdoğan

12-Hüseyin Ayvaz

13-Hüseyin Durgay

14-Hüseyin Onur Armağan

15-İbrahim İçke

16-Kadir Tunç

17-Mehmet Doğan

18-Mehmet Duman

19-Mehmet İlhan

20-Mehmet Topuz

21-Meryem Şahin

22-Muhammet Çağlar Çetin

23-Murat Büber

24-Murat Sevil

25-Mustafa Şeyban

26-Nedim Şahan

27-Onur Amaç

28-Ömer Kaymakçı

29-Ömer Torun

30-Özgür Tunç

31-Semih Ural

32-Tuğçe Keçeli

33-Türker Berkman

34-Uğur Erdoğan

35-Ümit Aydoğan

36-Ümit Ekseli

37-Yiğit Coşkun

Editör: TE Bilişim