Kongre heyecanı yaşayan İYİ Parti'de Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile 400 ilçe delegesi belirlendi. İsteyen tüm üyelerin aday olduğu ve çarşaf liste ile gerçekleştirilen seçimler mahallelerde kurulan sandıklarda gerçekleştirildi.

Cumartesi ve Pazar günü toplam 9 noktada sandık kuran İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı adına konuşan İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, seçimlerde görev alan, aday olan ve oy kullanan tüm parti üyelerine teşekkür etti.

Başkan Gökce "Demokrasi şölenine dönüşen delege seçimlerimizi tamamladık. Merkezefendi ilçemizdeki 50 mahallemizi temsilen İlçe Kongremizde oy kullanacak 400 üyemizi seçtik. Tam bir demokrasi şöleni havasında geçen, sandıkların üyelerimizin ayağına gittiği bu süreç seçilen delegelerimizi tebrik ediyorum. Türkiye'ye vaat ettiğimiz demokrasinin en güzel örneğini 2 gün boyunca Merkezefendi İlçemizde yaşadık ve yaşattık. Buna vesile olan tüm teşkilat üyelerimiz kendileri ile ne kadar gurur duysa azdır. Kazanan demokrasi, kazanan, Merkezefendi kazanan İYİ Parti olmuştur" dedi.

Editör: TE Bilişim