İlçe Başkanı Gökce “2019 yılı Türkiye ve dünya için olumlu sayılabilecek, geleceğe umutla bakılmasını kolaylaştıracak bir yıl olmadı. Türkiye’miz de olumsuzluklardan fazlasıyla nasibini aldı. 2019 sorunların daha da ağırlaştığı, umutların yeşermek yerine ertelendiği, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl oldu” ifadelerini kullandı.

Gökce açıklamasında “Ama güneş her gün yeniden doğmaya, acıları söndürürken umutları tazelemeye devam etmektedir. Güneş yeniden doğduğu sürece yeryüzü daha İYİ daha güzel olacak ve müreffeh dünya umutları da tükenmeyecektir.

İşte 2020’den temel umut ve beklentimiz budur” dedi.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce son olarak “2020’de dünyamız, Türkiye’miz ve Denizlili hemşerilerimiz adına umutların çoğaldığı, barışın ve huzurun egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği, akan kan ve gözyaşlarının artık tarihe karıştığı bir yıl olmasını diliyor; adaletin hâkim olduğu, basın özgürlüğünün, insan hak ve özgürlüklerinin korunduğu, evrensel anlamda hukuk ve adaletle, Cumhuriyetin temel değerleriyle güçlendirilmiş, kurum ve kurallarla işleyen tam ve eksiksiz bir demokrasi istiyoruz. İYİ yıllar Denizli, İYİ yıllar Türkiye” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim