Parti binası önünde bir araya gelen İYİ Partililer 10 Kasım için hazırlamış oldukları broşürleri Denizli’nin dört bir tarafına ulaştırmak için harekete geçti. Denizli merkezinde ve 19 ilçesinin tümünde sivil toplum kuruluşlarına, partilere, belediyelere dağıtılan broşürlerde 10 Kasım günü Mustafa Kemal Atatürk adına okutulacak olan Mevlid-i Şerif’e ve lokma hayrına Denizlili vatandaşlar davet edildi.

Hasan Akgün Türkiye’nin bazı birleştirici unsurları vardır. Milli değerler gibi, manevi değerler gibi, bayramlar gibi. Bizim birleştirici unsurumuz Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Türk gençliği olarak, Türk kadını olarak, Türk Vatandaşı olarak biz kendilerine çok şey borçluyuz. Bu bağlamda İYİ Parti olarak karar aldık. 9 Kasım günü sadece Mustafa Kemal Atatürk için çalışmaya karar verdik. İl yönetimimizin belirlemiş olduğu bir broşür bastırdık ve bu broşürümüzü Denizli’nin dört bir yanına, 19 ilçesine gönderdik. 14.00 itibari ile bu broşürler Denizli halkıyla buluşturulacak. Ona minnet borcumuzu yaşlı gözlerle değil, bize va'dettiği cumhuriyeti ilelebet sonsuzluğa taşımak sözüyle ödüyoruz. Bugünkü etkinliğimiz sadece Mustafa Kemal Atatürk içindir.

Bugün yeni yaptığımız etkinliği yarın da devam ettiriyoruz, bazı grupların dinsizlikle suçladığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Diyanet İşleri Başkanlığını kuran kişidir. Elmalılı Hamdi Yazır'a Kuranı Kerim'i tefsir ettiren kişidir. Böyle bir değer için biz yarın 13.00 -15.00 arasında mevlidi şerif okutacağız. Mevlidi şerifin ardından Denizli halkımıza bir lokma hayramız gerçekleştirilecek.Bizler ona minnet şükran ve her şeyimizi borçluyuz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak Mustafa Kemal Atatürk'e her Türkiye cumhuriyeti Vatandaşının borçu vardır. İYİ Parti olarak da bu borcumuzu böyle bir kompozisyonla ödemek istedik" dedi.

Editör: TE Bilişim