İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in talimatıyla yeniden Denizli İl Başkanı seçilen Hasan Akgün, çalışmalara hızlı başladı.

Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarında birlik ve bütünlüğe önem veren İl Başkanı Akgün’ün öncelikli hedeflerinin başında ise teşkilata yeni üyelerin eklenmesi yer alıyor.

Bu doğrultuda teşkilât ziyaretlerine Buldan ilçesinden başlayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün akşam Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, İlçe Yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Aktepe Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Aktepe Mahalle Muhtarının da katıldığı ziyarette İl Başkanı Akgün ve İlçe Başkanı Çobanoğlu, mahallenin sorunlarını dinlerken üye kayıtlarının arttırılmasının önemine vurgu yaptı.

Vatandaşların ilgi gösterdiği toplantının ardından özellikle gençlerin üye kaydı yaptırdıkları görüldü. İl Başkanı Akgün, mahalle ziyaretlerinin hız kesmeden süreceğini ve partiye üye sayısının her geçen gün artacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim