Denizli Haber - İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı Ramazan ayının bereketini sokakta verdiği iftar organizasyonu ile vatandaşlarla paylaştı. Organizasyonun hazırlığını parti yönetiminin en üst kademesiyle, en alt kademesi birlikte hazırladı. Çok sayıda siyasi parti temsilcisi ve belediye başkanları da programa eşlik etti.

İYİ Parti İl Başkan Raziye Akışık iftar yemeği sonrası yaptığı açıklamada ise, “Ramazan ayının hayrını bereketini paylaşmak istedik. Yaşlısından gencine, engelli bireylerimizden bakıma muhtaç vatandaşlarımıza, partilimize, bizi sevene sevmeyene herkese ulaşmak istedik. İftar yemeğimizde yer alan bir kepçe çorbamızı kendi aramızda değil, tüm vatandaşlarla paylaşmak istedik. Bütün olduğumuzu, bir olduğumuzu görmek, isteyince insanların birbirlerine nasıl yardımcı olduğunu anlatmak istedik. Masalarda birbirlerini hiç tanımayan insanların birbirleri ile ekmeklerini paylaştıkları, tuzlarını uzattıkları, yetmediyse yemeğinden verdiklerini görmek istedik. Ramazan ayının birleştirici gücünü partili olan veya olmayan vatandaşlarımızla yaşamak istedik.

Bütün bunları yaparken de insanlarımızın gönlünde bir nebze de olsa yer bırakmak istedik. Gönlümüzden kopanı, elimizde olanın yarısını verdik. Tüm bunları başarabilmiş olduğumuzu akşamın geç vaktinde eve gittiğimizde huzurla başımızı yastığa koyduğumuzda anladık. Biz İYİ bir millet, İYİ birer insanız. Salonlarda değil, sokaklarda olacak, her daim vatandaşımızın yanında yer alacak, onların dertleriyle dertlenecek, bir olacak ve İnşallah hep İYİ olacağız." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim