İYİ Parti Denizli Teşkilatı kongre heyecanı yaşıyor. İlçelerde başlayan kongre süreci öncesi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Yapılacak kongrelerin İYİ Parti'ye yakışır bir şekilde geçeceğini belirten Gökce, kongrelerden güçlenerek çıkacağından emin olduklarını söyledi.

“Bu Bir Cesurlar Hareketi”

İYİ Parti’nin bir cesurlar hareketi olarak yola çıktığını vurgulayan Gökce “Çoban Ateşi Denizli’de yakılan partimiz, kuruluş aşamasında oluşan sıkıntılar ile birlikte arka arkaya gelen seçim süreçleri nedeniyle teşkilatlanma çalışmalarında istediği ivmeyi yakalayamamıştı. Ancak 31 Mart seçimlerinin ardından çalışmalarımız hızlandı. Şubat ayı içerisinde başlayacak kongrelerimizde bu kutlu yürüyüşümüzde iktidar hedefimizi perçinleyecektir” dedi.

Genel Başkan Meral Akşener’in “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer”  sözünün teşkilatlanma çalışmalarında da kendileri için temel ilke olduğunu vurgulayan Mehmet Ertuğrul Gökce, kısa sürede hedefe ulaşacaklarını söyledi. Gökce “Kurulduğu andan itibaren Türkiye'nin umudu haline gelen partimiz, kongre sürecinin ardından bu umudu ete kemiğe büründürecek, ekonomik, siyasal, kültürel alanlar başta olmak üzere her anlamda çürümüş olan AKP iktidarından kurtuluşun yolunu açacaktır” dedi.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce "Hepsi birbirinden cesur, İYİ insanlar, kısa sürede büyük işler yapan teşkilatlarımıza gönül veren her bir üyemiz medeniyet taşlarını döşenmesine emek vereceklerdir. Hepimizin ortak gayesi İYİ bir gelecek için, İYİ bir iktidar kurmaktır. Kurultay sürecinin kazananı Merkezefendimiz, Denizlimiz ve Türkiyemiz olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim