Denizli Haber - İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı fiziki olarak bayramlaşamasa da internet üzerinden bayramlaştı. Denizli teşkilatının önderlik ettiği bayramlaşma toplantısında oldukça geniş bir katılımcı kitlesi bir araya geldi. Genel Başkan Meral Akşener’in de sürpriz bir şekilde katıldığı bayramlaşma etkinliğine Genel Sekreter Uğur Poyraz, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Teşkilat başkanı Koray Aydın, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Uluslararası Politikalar Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel, Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak ve çok sayıda katılımcı ilgi gösterdi.

Fiziki görüşmeden farksız gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde, Akşener’in parti içerisinde ki birliktelik nedeniyle mutlu olduğu görüldü. Katılımcılar birbirleri ile sohbet ederken Meral Akşener yapılan bu organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Denizli İl Başkanlığı’na yönelik övgü dolu sözler sarf etti. Denizlili vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Akşener, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Toplantıda konuşan Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Genel Başkan Meral Akşener’in sürpriz katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinin sevincini paylaştı. Denizlili tüm vatandaşlara saygı ve sevgilerini ileten Akışık, vatandaşların mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Editör: TE Bilişim