Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı’nın İYİ Parti Kale Belediye Başkan Adayı Necati Tahal, bir arada yaşam kültürü olmadan birlik ve beraberlik olmadan, kalkınmanın ve huzurun mümkün olmayacağını söyledi.

İYİ Parti Kale Belediye Başkan Adayı Necati Tahal, ilçe merkez ve mahallerinde devam ettiği seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekiyor. Demokrasinin, bir arada yaşamanın kültürü ve hukuku olduğunu söyleyerek “Herkesin fikrine hürmet ederek birlikte yönetmek için kapılarımızı her düşünceye açacağız. Kale’mizin her mahallesini kucaklayacağız. Her alanda sosyal ve kültürel çalışmalarımızı gerçekleştirip 7’den 70’e herkes için projelerimizle Kale’yi kalkındırmak için çalışacağız. Üreteceğiz, çalışacağız ve başaracağız” dedi.

HEPİMİZİN AYNI MAHALLENİN ÇOCUKLARIYIZ

Necati Tahal, “Kale ilçemiz 27 köyü ve merkezinde 5  mahallesiyle Kaleliyiz. Biz mahalli idareler seçimlerine gidiyoruz. Kendi içimizde, kendi yağımızda kendi tuzumuzda kavrulacak, 5 yıl boyunca bizlere hizmet edecek ekibi seçeceğiz. Biz Ak Partiliyiz, biz MHP’liyiz, biz CHP’liyiz, biz İYİ Partiliyiz ama biz Kalelliyiz. Yukarıdan söyledikleri gibi beka sorunu yok. Kıblemiz aynı, bayrağımız aynı, değer yargılarımız aynı, özümüz ve sözümüz aynı. Bizleri ötekileştirerek eylemleriyle sözleriyle hareketleriyle bizi bizden ayırmaya çalışanların dediği gibi beka sorunumuz yoktur. Biz biriz, biz beraberiz hep beraberiz. Bizim derdimiz tasamız mahalli idareler seçimi. 5 yıl boyunca bizi kim yönetecek, 5 yıl boyunca bizi yönetecek ekip neler yapabilir, bizi nerelere götürebilir diye düşüneceğiz. Bizi yönetecek insanların liyakatına bakmak zorundayız. Hepimiz aynı mahallenin çocuklarıyız, kurtarıcımız da kendimiz olmak zorundayız. Oy verirken kendimizi, çocuklarımızı, torunlarımızı dahi düşünmek zorundayız.” dedi.

KALE HİÇ OLMADIĞI KADAR HUZURLU OLACAK

Kale Belediye Başkan Adayı Necati Tahal iki dönem Karaköy Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek, “Daha önce başkanlık yaptığım dönemde herhangi bir iktidarla çalışmadık, onlara bağlı kalmadık. Yolumuzu, suyumuzu kendimiz yaptık, aracımızı kendimiz aldık. Geçmişe baktığımızda neleri yaptığımızı neleri başardığımızı görebilirsiniz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Yine yapacağız, yine başaracağız. Projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz, Kale ilçesi kendi yağında kendi tuzunda kavrulacak bir ilçe haline gelecek. Üretimi tekrardan hayata geçireceğiz, seracılığı tekrardan hayata geçireceğiz. Projelerini hazırladığımız ve Kale’ye gelir getirecek bir projemiz daha var yenilenebilir enerji. Kale için, geleceğimiz için her şeyi planlayarak, vatandaşın tek kuruşunu heba etmeden, kul hakkına girmeden, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden yedirmeden çalışacağız. İnşallah bir olacağız  ve Kale hiç olmadığı kadar huzurlu olacak.”dedi.

Editör: TE Bilişim