İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer  ve beraberindekiler İYİ Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. Düzenlenen istişare toplantısı İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, İlçe Başkanları, Yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleşti.

İstişare toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, partimizin ilk kuruluş döneminde genel başkanımız bizlerden elini, gözünü kulağını eksik etmeyeceğini söylemişti. Bunu da şimdi gösteriyor bize. Geçtiğimiz ay bir başka genel başkan yardımcımız gelmişti. Yine genel merkezimiz bizi yalnız bırakmadı. Bugün de Genel Başkan Yardımcımız Yavuz Temizer ve Genel İdare Kulu Üyemiz İbrahim güzel burada. Kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer sahada olan tek partinin İYİ Parti olduğunun altını çizere “İYİ’lik Kervanı kapsamında Türkiye’nin tamamını Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel İdare Kurulu Üyelerimiz, Milletvekillerimiz ve Kurucular Kurulu Üyelerimiz ile birlikte gezdik. Sahaya indik. Sahada olan tek parti İYİ Parti. Bugün Türkiye’nin  ilinde arkadaşlarımız teşkilatlarımız ile bir araya geliyor ve teşkilatlarımızı dinleyip önümüzdeki  31 Mart yerel seçimlerinde hem doğru yol, hem doğru yöntem hem doğru hareket tarzını istişare etmek üzere arkadaşlarımız illerdeler. Bizde Denizli’deyiz.

İYİ Parti ile birlikte Türk Siyaseti bir muhalefete kavuştu.

Son günlerde yaşanan olayları baz aldığımızda Anımız ile başlayarak Türkçe Ezanla devam edip, 10 Kasım’da Diyanet İşleri Bakanı’nın bir mebzubu ziyaretiyle gerçekleşen olaylara baktığımızda, Türkiye yine bir kutuplaşmaya doğru sürükleniyor. Biz bunları görüyoruz, tespit ediyoruz ve gereğini yapmak durumundayız. Bizim birinci önceliğimiz ekonomi. İktidar ekonomi ile ilgili tek kelime etmiyor. Firmalar konkordato ilan ediyor, iflaslarını veriyor. Türkiye’de ekonomiyi gizleyenler var, biz bunu gizlettirmeyeceğiz.

İYİ Parti olarak bir ilke daha imza attık. Milletvekili çıkaramadığımız iller de vardı. Milletvekillerimizi, Milletvekili çıkaramadığımız illerde de görevlendirme yaptık.

HDP bizim kırmızı çizgimizdir. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) HDP ile bir araya gelmiştir, gelebilirler. Ama biz parti politikalarımız, partimizin kuruluş politikaları arasında bu yoktur. Bir terör örgütünü terör örgütü olarak göremeyen, ellerinde binlere kişini kanı olana, Amerika’nın uşağı olan bir partiye ilişkimiz olmadı, olamaz.

CHP ile iller konusunda henüz bir çalışma yapılmadı. İttifak olsun yada olmasın Denizli’yi İYİ Parti alacak.

Seçim takvimi konusunda, 1-15 Aralık tarihlerinde aday adayları müracaatları olacak. Genel Merkezimiz ile istişareler doğrultusunda bir düşüş olacak. 19 Şubatta yüksek seçim kuruluna bildirilecek” dedi.

İstişare toplantısı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim