Denizli Haber - Başkan Gökce "Dünyanın tarih sahnesinde her zaman varlığıyla başrol oynamış olan Türkler, her daim bir ve bütün olmuştur. Bugün de gelinen noktada hain ermenistanın attığı her bombanın sızısı yüreğimizdedir. Tarih boyunca ezikliğini, yaptığı kalleşlik ve kahpeliklerle kapatmaya çalışan; emperyal güçlerin şımarık çocuğu artık haddi iyice aşmaya başlamıştır." dedi.

AKITTIKLARI KANDA BOĞULACAKLAR

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul GÖKCE yaptığı açıklada, "Dün yine Can Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine, yapılan ateşkese rağmen füzeler ile saldıran ve beşikteki bebekleri katleden ermeniler şunu unutmamalıdır ki , akıttıkları o kanda boğulacakları gün yakındır. Türk'ün şefkati ve merhameti yeryüzünde , insanlara hep huzur ve güven vermiştir. Yalnız şu çok İYİ bilinmelidir ki ; Türk'ün gazabı ve öfkesi de en az şefkati ve merhameti nispetinde kuvvetli olur!" sözlerini dile getirdi.

"BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR."

Gökce sözlerini ,  "Kanımızı taşıyan soydaşlarımızın, Can Azerbaycan'ın her zaman yanındayız. Biz Devletlerin kirli pazarlıklarına konu edilmekten çok daha "Ulu" çok daha "Kutlu" bir dava olan , "Turan" 'ın peşindeyiz.  Bu kutlu davanın dikenli, taşlı yolları bize gül, gülistan gibi gelir. Başbuğ Atatürk'ün dediği  "Bir Türk Dünyaya bedeldir." sözünün sırrına vakıf olup, manasının derinliğini anlamayanlara inat, Var olsun ırkımızın TURAN ÜLKÜSÜ !  " diyerek tamamladı.

Editör: TE Bilişim