Değişim isteği hepimizi heyecanlandırır. İçimizde karşı konulamaz hale geldiğinde ise harekete geçeriz. Benim iş sektörümde ise bu değişim saçların rengini, kesimini marjinal kararlara kadar götürüyor.

Bu dönemde saç rengi olarak gri tonlar özellikle ön plana çıkmış durumda. Pembe- mor renkler veya bunların geçişli karışımları da gençlerimiz arasında öncelikli tercihlerden biri diyebiliriz. Gökkuşağı renklerine kadar karışık boyamalar da yapıyoruz. Başlangıcı genelde ünlü dikkat çeken insanlar yapıyor tabi ama gerçekten çok hızlı bir marjinal akım içerisinde buluyoruz kendimizi.

Saç kesimlerinde ise asimetrik kesimler bu dönemin modası diyebiliriz. Ense bölgesinde tamamen ya da şekilli kazıma işlemlerini çok sık yapıyoruz. Marjinal kısımda uç nokta ise, saçın yarısına yakınının tamamen veya şekilli kazıtılması ve diğer yarısının da uzun saç olarak bırakılması.

Cesaret kısmında tereddüt bile yaşamayan gençlerimize, kendilerini nasıl mutlu hissedeceklerse onu sunmak gerçekten bana da ayrı bir heyecan veriyor. Belki de gelişim değişim ile sıradanlıktan uzaklaşan saç modellerinin marjinalliği, sektörümde beni daha da ilerletiyor ve araştırmacı bir kişi haline getiriyor.

Gençler ve kendini daima yeniliğe açık tutan genç düşünenler var oldukça, mesleğimden daima keyif alacağımı söyleyebilirim…