Denizli Haber - Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Asene Birimi tarafından Asker ve Polislerin motivasyonlarını artırmak amacıyla 266 adet mektup gönderdi.

Pamukkale Üniversitesi  (PAÜ) Kampüsünde stant açan Ülkü Ocakları Asene Birimi, Asker ve Polislerin motivasyonlarını artırmak ve destek vermek amacıyla mektup gönderdi. Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte öğrenciler, yazdıkları mektupla duygularını dile getirdi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, “Türkiyemizin huzur ve güvenliği için vatan haini terör örgütleriyle canla başla mücadele eden Yiğitlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Asker ve Polislerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Kahramanlarımıza Mektup adıyla etkinlik düzenledik. Yoğun katılımdan dolayı son derece memnunum.  Türk milletinin elli yedinci Alayı olan Ülkü Ocakları Türk milletinin, Türk asker ve Polislerinin sonuna kadar yanındadır. Etkinliğimizde yazılan 266 mektubu kahramanlarımıza ulaştıracağız. Emeği geçen Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.  

.

Editör: Tahir Aygün