Denizli’de yoğun yağmur yağması sonucu köy yolu çöktü. Bir vatandaş durumu sosyal medyada paylaşarak duruma dikkat çekti ve siyasilere tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre Denizli Muğla karayolu üzerinde bulunan Kale’nin Esenkaya Mahallesi’nde bulunan yol, aşırı yağışlar sonrası çöktü. Tek aracın bile geçemeyeceği konuma gelen yol tehlike saçarken, yolun altında büyük bir oyuk oluştu. Öğrencilerin her gün okula gitmek için kullandığı yolda sadece küçük bir güvenlik önleminin alınması dikkat çekti. Mahalle sakinlerinin her an çökecekmiş korkusuyla kullanmaya devam ettiği yol ile ilgili bir mahalleli sosyal medya hesabından sert sözler söyledi.

Yolun tehlikesine dikkat çeken ve siyasilere tepki gösteren vatandaş, “Selam arkadaşlar. Sayın devlet büyükleri yani bizi yönetenler sözüm ona seçimler yaklaşıyor. İki gün sonra hepiniz gelip bu yollardan geçeceksiniz. İşin vahim tarafı bizim köyün öğrencileri her gün bu yollardan gelip geçiyor. Gelip bizden oy isteyeceksiniz bide. Zaten seçimler de olmasa halkın dertlerini düşünen falan da yok. Burası Kale Davaz Esenkaya Mahallesi. Ayıp ayıp birbirinizle didişeceğinize azıcık halkın dertlerini dinleyin, dinleyin ki iki gün sonra oy istemeye yüzünüz olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim