Denizli Haber - Başkan Güngör Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesini ziyaret etti. ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetimi ile gerçekleşen toplantıda Başkan Güngör “Denizli’miz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

WhatsApp Image 2022-08-25 at 12.33.46

 Gerçekleşen toplantıda iş insanlarının sorunları hakkında istişare ettiklerini belirten Başkan Güngör, “İş dünyası ülke kalkınmasında önemli bir rol oynuyor. Gerek istihdam gerekse diğer anlamlarda ülkeye çok büyük değerler kazandırıyor. Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak, iş dünyamızın önünü açabilmek adına dertlenmek çok önemli.  AK Parti olarak bizler 21 yıldır tüm halkımıza hizmet vermek için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önemli başarılara imza atarken Hükümetimiz dünyadaki ekonomik daralmanın karşısında. Ülkemizde bu daralmaya karşı elindeki tüm imkanlarla buna çözüm bulmaya gayret ediyor. İş İnsanlarımızın bugüne kadar yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Ekonomi dünyamızın üreten, çalışan, ülkemizi başka ülkelerde temsil eden, Türkiye’ye ekonomik alanda hizmet eden iş dünyamıza da destek vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2022-08-25 at 12.33.46 (1)

Başkan Güngör ve yönetim kurulu üyelerini ASKON Denizli Şubesi’nde ağırlayan Şube Başkanı Uğur Küçük, “Ülke önemli bir süreçten geçiyor. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Derneğimizde gerçekleşen Kent Sohbetleri temalı programda iş insanlarımızın problemlerini çözmek için istişare ettik.  Sayın İl Başkanımıza katılımlarından ötürü teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün