Denizli Haber - Denizli’de Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü işbirliğiyle cezaevi konferans salonunda söyleşi ve konferans düzenlendi. İhtiyaç sahiplerine giyim yardımı yapıldı. Türk Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Osman Yüceliş tarafından gerçekleştirilen söyleşi ile başlayan programa Cumhuriyet Savcısı Hasan Dönmez, Denizli Kızılay Şubesi İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Neriman İnci Altın, Kurum Müdürü Vekili Mustafa Yeşiltaş, Denizli Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Vekili Sabri Karataş, Kurum 2. Müdürü Halil Selçuk Alan, idare memurları, öğretmenler, psikolog, diğer kurum personeli ile hükümlü ve tutuklular katıldı. Kurum Öğretmeni Halime Başaran, “Kızılay bir yardım kuruluşu, halkın yardımlarıyla yine vatandaşa hizmet eden bir kuruluştur. Geçmişi çok eskilere dayanan Kızılay için, elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Kızılay gönüllüsü olarak bile bizlere katkı sağlayabilirsiniz” dedi.

WhatsApp Image 2022-11-04 at 15.02.21

KIZILAY EN YAYGIN YARDIM KURULUŞUDUR

Türk Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Osman Yüceliş’ te sunumunda, “Türk Kızılay Türkiye’nin en yaygın sivil toplum kuruluşudur. Türk Kızılay’ı sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdürüyor.  İhtiyaç sahiplerine el uzatmak, yardım etmek bizim inancımızın ve kültürümüzün de bir emridir. Bu bağlamda imkân sahipleri ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için büyük gayret içindeyiz. Kızılay olarak insani yardım hizmetlerinde en ön safta yerimizi alıyoruz. Kızılay’ı daha çok anlatmak, daha çok insana ulaşmak için etkinlikler, programlar, söyleşiler ve paneller düzenliyoruz. Kızılay ve D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü işbirliğiyle bugün sizlerle birlikteyiz.” Dedi. Cumhuriyet Savcısı Hasan Dönmez tarafından Türk Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Osman Yüceliş’ e sunumları ve destekleri için çiçek verildi. Programın ikinci bölümünde, hükümlü ve tutuklular ile kurum personeline yönelik Denizli Kızılay Şubesi İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Neriman İnci Altın tarafından "Acil Durumlarda ve Afetlerde İlk Yardım" konulu konferans düzenlendi. Konferansa katılanlara İlk Yardım cep kitapları hediye edildi. Türk Kızılay Denizli Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi 20 hükümlü ve tutukluya giyim yardımı yapıldı.

WhatsApp Image 2022-11-04 at 15.02.21 (3)WhatsApp Image 2022-11-04 at 15.02.21 (2)WhatsApp Image 2022-11-04 at 15.02.21 (1)

Editör: Tahir Aygün