Denizli Kokpit Havacılık Lisesi Türkiye’nin en değerli pilotlarından olan SOLOTÜRK Kurucu Pilotu Murat Keleş, THY Eski Kabin Amiri Eğitmen Ayşe Arıkan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yılmaz Gür’ü ağırladı.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Kokpit Havacılık Lisesi Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Denizli Kokpit Havacılık Lisesi'nin organize ettiği etkinliğe konuşmacı olarak SOLOTÜRK Kurucu Pilotu Murat Keleş, THY Eski Kabin Amiri Eğitmen Ayşe Arıkan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yılmaz Gür havacılık ile ilgili deneyim ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaştılar.

Öğrencilerin sorularını da cevaplamayı ihmal etmeyen havacılar öğrencilerin göstermiş oldukları ilgiden memnun olduklarını belirttiler.

Denizli Kokpit Havacılık Lisesi Kurucu Müdürü Alper Kalelihan gençlere ve Denizli halkına muhteşem bir söyleşi programı ile asgari havacılık ve sivil havacılık hakkında tecrübelerini aktardı.

Program sonunda konuşmacılar SOLOTÜRK Kurucu Pilotu Murat Keleş, THY Eski Kabin Amiri Eğitmen Ayşe Arıkan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yılmaz Gür’e plaket takdim eden Alper Kalelihan, katılımları ve paylaşımları için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim