Denizli Jandarma Trafik Motosiklet Sürücülerinin Bilinçlendirilmesi ve Eğitimi Programı kapsamında Denizli Kokpit Havacılık Lisesi’nde İleri ve Güvenli Sürüş Teorisi Semineri düzenlendi.

İleri ve Güvenli Sürüş Teorisi Semineri’nde Kokpit Havacılık Lisesi Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. İleri ve Güvenli Sürüş Teorisi Semineri’nde Güvenli Sürüş Eğitmeni Aydın Sarı ve Gül Kınay konuşmacı olarak yer aldılar.

Güvenli Sürüş Eğitmeni Aydın Sarı ve Gül Kınay trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar, yapılan yanlışlar, trafikte yaşamak ve yaşatmak içi yapılması gerekenler gibi konularda eğitim verdiler. Öğrencilerin konu ile ilgili sorularını yanıtlayan eğitmenler seminer sonunda öğrencilerle sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kokpit Havacılık Lisesi Kurucusu Alper Kalelihan katkılarından dolayı Güvenli Sürüş Eğitmeni Aydın Sarı ve Gül Kınay’a teşekkür etti. Kokpit Havacılık Lisesi Okul Müdürü Yusuf Aybek seminere katkılarından dolayı Güvenli Sürüş Eğitmenleri Aydın Sarı ve Gül Kınay'a maket uçak hediye etti.

Editör: TE Bilişim