Denizli Haber - 30 Kasım - 5 Aralık 2022 tarihleri arasında alınan KPSS Sağlık Bakanlığı tercihlerinin sonuçları için heyecan dorukta. Adaylar Sağlık Bakanlığı bünyesine yerleşip yerleşemediğini öğrenmek istiyor.

KPSS SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS tercih sonuçları tarihi henüz belli olmadı. Konuya ilişkin herhangi bir son dakika gelişmesinde haberimizi güncelleyeceğiz.

SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kuruma elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

Editör: Tahir Aygün