Denizli Halikarnas Kültür ve Kitabevi’nde düzenlenen imza günü ve söyleşide, Gazeteci-Yazar Seval Uysal ikinci kitabı “Şehrin İzleri”ni okurları için imzaladı.
PAMUKKALEHABER


Gazeteci-Yazar Seval Uysal’ın 1950’den 2000 yılına kadar kentleşme sürecini kaleme aldığı  “Şehrin İzleri” imza gününe, Denizli’nin eski belediye başkanları başta olmak üzere mimar, gazeteci ve çok sayıda davetli katıldı. 

Halikarnas Kültür ve Kitabevi’nde düzenlenen imza gününde “Şehrin İzleri” adlı kitabını tanıtan Uysal, kitabında Denizli’nin kentleşme sürecini ele aldığını ve fotoğraf sanatçısı merhum Coşkun Önen’den, Cengiz Akhisar’a, Eski Belediye başkanlarından, mimarlar odası başkanlığı yapan Süleyman Boz’a kadar kent belleğine sahip kimi sanat, kimi iş dünyası, kimi mimar, kimi belediyeci bir çok isimle yaptığı röportajları kitabında yer verdiğini söyledi. 

Kitabında kentin1950’den 2000 yılına kadar olan kentleşme sürecini ele aldığını, bütünşehir ve büyükşehir deneyimlerini ise ayrı bir kitaba sakladığını belirten Uysal, konuşmaların ardından kitabını okurları için imzaladı. 

Editör: TE Bilişim