Dünyanın en prestijli yayın organlarından olan Al Jazeera Tv, Denizli’de sağlık turizmine yönelik çalışmalar yapmak için Denizli’ye geldi. Al Jazeera tv ekipleri Pamukkale Sağlık Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Diş Hekimi Tülay Akkol’un uzun süren girişimlerinin ardından Denizli’de çekimler yaptı. Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile anlaşan Al Jazeera Tv,her hafta Denizli’de faaliyet gösteren sağlık turizmiyle ilgili firmaları tanıtacak.

Al Jazeera Tv ekipleri Diş Hekimi Tülay Akkol’un uzun süren girişimleri sonucunda Denizli’deki sağlık turizmiyle ilgili firmaları tanıtmak için Denizli’ye geldi. Dünyanın en prestijli kanallarından olan Al Jazeera Tv sürekli ve haftalık olarak gerçekleşecek olan program için Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile anlaştı.

1994'den beridir Denizli’de Diş Hekimliği görevini sürdüren Tülay Akkol, sağlık hizmetinin yanında Denizli’nin de tanıtımına katkı koymaya çalıştıklarını söyledi. Akkol, “Denizlimizin tanıtımına katkı koyabilmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Derneğimiz aracılığıyla da Denizlimizin değerlerini ön plana çıkararak tanıtımına katkı koyduğumuza da inanıyoruz. Dünyanın en prestijli yayın organlarından olan Al Jazeera Tv’yi Denizli’de ağırladık.

Tüm gün kliniğimizde ve ilimizin bazı bölgelerinde çekimler yaptılar. Uzun süren uğraşılarımız neticesinde Al Jazeera Tv’yi Denizli’ye getirdik. Yaptığımız anlaşma gereği her hafta çekimler yaparak, yayın yapmaya devam edecekler. Bu da ilimizin tanıtımına ve prestijine büyük katkılar sağlayacaktır.  Onlara ilimizi, ülkemizi anlatıyoruz. Diğer taraftan da,  İmplant, Hollywood Smile (Hollywood Gülüşü de denilen estetik gülüş tasarımı ile sağlanan ahenkli beyaz gülümseme), Bleaching (Diş Beyazlatma) tedavisi için yurt dışından farklı milletlerden hastalarımız Denizli’ye geliyor. Bu açıdan da Denizli’nin tanıtımına katkı koyuyoruz.  Bundan sonraki süreçte de her platformda Denizli’yi anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim