Denizli Haber - S-Talks bireylerin yol ayrımlarında, yön olma hedefi taşıyan bir konsept olarak bu hafta sonu Denizlililerle buluşacak. Denizlililerin heyecanla beklediği etkinlik Denizli için hazırlanırken bireylere kaliteli ir yaşam için önemli manevraları farkettirmek ve yön belirleme heyecanlarına 20 Ekim’de ışık tutacak.

Katılımcılar S-Talks’ın birbirinden güzel nimetlerinden yararlanırken aynı zamanda 4 başarı sertifikası da elde edecek. Konuklarla geçirilecek güzel görüşmelerin yanı sıra CV’lerine eklenecek olan 4 sertifika da katılımcıları şanslı kılacak. Yapılacak etkinlik Türkiye2nin tanınan 4 ismini konuk edecek.  Bol enerji ve tecrübe paylaşımının yapılacağı S-Talks Okan Bayülgen, Oğuzhan Uğur, Gülay Özdem ve Gökhan Çınar’ı ağırlayacak.

Gösteri adamı, yapımcı, sanatçı olan Okan Bayülgen “21.yy.da Hayatı Okumak” başlığıyla konukla buluşurken haber spikeri, sunucu, oyuncu olan Gülay Özdem “Başarısızlığını Kimseye Verme” S-Talks sahnesinde yer alacak. Dijital dünyanın yakından tanıdığı sanatçı Oğuzhan Uğur, “Yeni Medya ve İletişim” başlığıyla sahnede yerine alacak. Ayrıca S-Talk sahnesi Uzman Psikolog, Psikoterapist de ağırlayacak.  “Utançla Yüzleşmek” başlığıyla Gökhan Çınar da Denizli’de konuk olacak. 20 Ekim’de yapılacak olan etkinlik Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik kayıtları 09.15’de başlayacak. Saat 10.00-17.00 arasında yapılacak etkinlik için kontenjan sınırı bulunmakta.

Editör: TE Bilişim