Denizli Haber - Anemon Denizli Oteli’nde Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na Denizli iş dünyası akın etti. GESİFED tarafından gerçekleştirilen baloya, Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katılırken, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği, Aydın Genç İş Adamları Derneği, Bodrum Esnaf Sanayi ve İş Adamları Derneği, Denizli Genç İş İnsanları derneği, Denizli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği, Denizli Soroptimist Kulübü, Didim Genç İş Adamları Derneği, Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği, Söke Genç İş İnsanları Derneği, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, Denizli Barosu, Denizli Ticaret Odası, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği, Denizli İş Kadınları Birliği Derneği, Makine Sanayici İş Adamları Derneği, Denizli Rotary Kulübü ve Merkezefendi Belediyesi yönetici ve başkanları da katılım sağladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet kutlamalarını kılavuz edinerek hazırlanan Cumhuriyet Balosu Denizli’nin tecrübeli firmalarından olan Anademir İnşaat’ın ana sponsorluğunda gerçekleşti.  Büyük bir coşku ile yapılan Cumhuriyet Balosu’nun açılış konuşmasını GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Aysun Nalbant yaptı. Nalbant konuşmasında “Hepimiz yüksek bir idealde buluşarak, müthiş bir kazanımı kutlamak ve Atamızı anmak üzere buradayız.

Sizlerle Cumhuriyet Balosu’nda buluşmaktan mutluyuz. Hepimiz biliyoruz ki Cumhuriyet bir milli destan, yer yer ağıt, yer yer coşkuyla sürüp giden bir destandır. Hepimiz bu destanın çocuklarıyız. Cumhuriyet büyük ve uzun savaşın galibiyetle sonuçlanmasıdır. Galibiyet ebedidir, Türk ulusu için ebedi olarak mağlubiyet yoktur” dedi.

Cumhuriyetin kuruluşunu her ahvalde coşkusunu hiç eksiltmeden kutlayacaklarını söyleyen Nalbant “Hepimizi birbirimize kenetleyen ulusal yaşam sebebimiz Cumhuriyettir. Bu sebeple GESİFED bu coşkuyu her yıl daha da görkemli olarak gerçekleştirecektir.

Bu idealimizde yoldaşlarımız olan siz konuklarımıza ve maddi destek sunarak omuz veren Denizli’nin kıymetli kurum ve kişilerine, çözüm ortaklarımıza, sivil toplum kuruluşu ve odalarımıza, Yönetim Kurulu adına teşekkür ederim.  Bu geceye katkı sunan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a,  GESİFED’İ TÜRKONFED’te temsil eden TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Okay Salgar’a, geçmiş dönem başkanımız Ahmet Yavuzçehre’ye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

“EGE EKSPRESİ’YLE ATATÜRK DE MANEVİ OLARAK ARAMIZDA”

Balo salonunun girişine Ege Hikayesi Projesi kapsamında Ege Ekspresi ismini verdikleri temsili tren ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu bir alan hazırlayan GESİFED Yönetimi Gazi Mustafa Kemal’i manevi olarak yanlarında hissettiklerini belirttiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Nalbant “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Ege Hikayesi Ekspresi’yle bu gece salonumuzda ağırlıyoruz. Hepinizin ilgiyle ve saygıyla önünde fotoğraf çektirdiği Ege Hikayesi Ekspresi, Ege Hikayesi projesiyle sürprizlerine devam edecek” dedi. Nalbant konuşmasını GESİFED Yönetim Kurulu Sekreteri Özlem Köseoğlu’nun yan flüt resitali eşliğinde şiir okuyarak sonlandırdı.

ANADEMİR İNŞAAT’A ALTIN SPONSORLUK PLAKETİ

Cumhuriyetin 96. yılının büyük bir coşkuyla kutlandığı Cumhuriyet Balosu’nda, balonun yapılması için destek sunmak ve omuz vermekten çekinmeyen Anademir İnşaat’a altın sponsor ödülü verildi. Anademir İnşaat Genel Müdürü Ahmet Turan’ın teslim aldığı altın sponsor plaketinin ardından ödül töreni gümüş sponsorlar ile devam etti. Balonun gümüş sponsorları Yüksekçıta Okulları ve TED Denizli Koleji oldu. Bronz sponsorların Artepera, Başbuğ Kuyumculuk, Doğaç Yapı, Famart Mobilya, Garatren, Şato Konsept ve Tülay Akkol’un olduğu baloda çözüm ortaklarına teşekkür plaketi verildi Cumhuriyet ilk kutlamaları ambiyansında gerçekleştirilen Cumhuriyet Balosu, Cumhuriyet’in kurucusu ve Türk ulusunun babası Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar dinletisiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim