Zorlu Enerji Grubu Tiyatro Kulübü’nün aylarca süren çalışmaları sonucunda sahneye taşıdıkları Saadet Hanım tiyatro oyunu Denizli, Gaziantep ve Lüleburgaz’dan sonra İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde izleyicilerle buluştu.

Ahmet Levent Pala’nın yazdığı ve yönetmenliğini Gaye Cankaya ve Serdar Saatman’in yaptığı oyun, emekli ilkokul öğretmeni Saadet Yurtlu’nun emekli maaşını çekmek için geldiği bankada başına gelen ilginç olayları komik bir dille anlatıyor. O gün oğlu için sürpriz bir doğum günü kutlaması planlayan Saadet Hanım’ın bankada yaşadıkları, bütün planlarıyla beraber hayatını da altüst edecektir... Tek perde sahnelenen oyunda Zorlu Enerji Grubu ve Zorlu Holding çalışanları oyunculuk yeteneklerini sergilediler.

Zorlu Enerji Grubu Tiyatro Kulübü’nün Saadet Hanım oyunu ilk olarak Mayıs ayı içinde grubun yatırım bölgeleri içinde yer alan Gaziantep, Denizli ve Lüleburgaz’da çalışanların katıldığı etkinlikte sahnelendi.

Çalışma ortamını zenginleştirmek ve çalışanların iş dışında da bir araya gelmelerini sağlamak üzere kurulan Zorlu Enerji Grubu Hobi Kulüpleri içinde yer alan Tiyatro Kulübü, “Zorlu Düğün”  adlı ilk oyununu 2011 yılında sahneledi. 2015 yılında ise Çehov’un öykülerinden oluşan “Sevgili Doktor” isimli oyunu Kenter Tiyatrosu’nda sahneye taşıdı. Kulüp üyeleri, profesyonel yaşamda Zorlu Enerji Grubu ve Zorlu Holding bünyesinde finans bölümünden insan kaynakları departmanına kadar çok farklı departmanlarda görev alıyorlar.

Saadet Hanım oyuncu kadrosu şöyle:

Karakter              Oyuncu Adı        Departman

Banka Müdürü Selim Alan          Zorlu Enerji Grubu İnsan Kaynakları

Müşteri               Şaziye Bellek     Zorlu Enerji Grubu Finans

Güvenlik Görevlisi- Polis              Ali Kürşad Karaduman   Zorlu Enerji Grubu Satış Pazarlama

Saadet Hanım   Belkıs Çelik         Zorlu Enerji Grubu Ticaret

Soyguncu            Mehmet Ergin  Zorlu Enerji Grubu Planlama

Soyguncu            Cansu Ece Yurdayarar    Zorlu Enerji Grubu, Planlama

Soyguncu            Çağlar Çeliköz    Zorlu Enerji Grubu Ticaret

Veznedar            Merve Parıltay  Zorlu Holding, Muhasebe

 

Editör: TE Bilişim