Horoz Gazetesi Muhabiri Gökhan Karaıslı evliliğe ilk adımını attı. Tavas’ın Yahşiler Köyü’nde Ümmühan Çıplak ile nişanlanan Karaıslı’nın nişan törenine dost ve akrabaları adeta akın etti. Havanın kararmasıyla birlikte başlayan eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çift gece yarısına kadar hiç oturmazken yorgunluğa aldırmadan saatlerce sahnede kaldı.

ÖZBAY VE VAROL’DAN SÜRPRİZ

Acar muhabir Karaıslı’nın nişan töreninin sürpriz konukları da vardı. Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay ve Hay-Koop. Üst Birlik Başkanı Mehmet Varol da çifti bu mutlu ve özel gününde yalnız bırakmadı. Özbay ve Varol oyunlara alkışlarla eşlik ederek Gökhan-Ümmühan çiftine mutluluk temennisinde bulundu.

Gökhan Karaıslı, yaklaşık üç yıllık bir birlikteliğin ardından nişan kararı aldıklarını belirterek çok mutlu olduklarını söyledi. Nişan törenine gelen ve güzel dileklerini ileten herkese teşekkür eden Karaıslı, “Nişanımızda göremediğimiz dostlarımızı Kasım ayında yapacak olduğumuz düğünümüzde mutlaka görmek istiyoruz. Allah herkese sevdiğiyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim