Denizli’de Sercan Vural, Büşra Çelik Vural  çiftinin nikah töreni unutulmayacak görüntülere sahne oldu.Genç çiftler  Galatasaray formaları ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.Nikah şahitleri ise Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları ile genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Sağlık  sektöründe çalışan Sercan Vural ve Büşra Çelik Vural Merkezefendi Belediyesi’nde gerçekleştirilen nikah töreninde sarı-kırmızılı formalarla mutluluğa evet dediler.



 Dededen Galatasaraylı olduğunu belirten  Sercan Vural, ;” Galatasaraylı olmak bizde adeta bir gelenek. Dededen, babadan Galatasaraylı olarak en büyük hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.



RENKLERİN KARDEŞLİĞİ 
Çocukluğundan beri  hayalinin Galatasaray forması ile evlenmek olduğunu belirten  Vural; “ küçük yaşlardan beri  var olan bir hayalimi gerçekleştirdiğimi için çok mutluyum. Hep inşallah bu hayalimi gerçekleştirecek , beni kırmayacak bir eş bulurum diyordum. Eşim bu konuda  bana büyük destek verdi, kendiside çok iyi bir Galatasaraylıdır. Bu sayede çocukluk hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Nikah şahitlerin de formaları ile geldiğini söyleyen Vural, " Benim bu tutkumu bilen nikah şahitlerimiz Gülşah Bozkurt  ile Ferhan Yüksel’de bizlerin bu mutlu günümüzde  üzerlerinde  Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları ile  eşlik etti. Renklerin dostluğunu ve kardeşliğini göstermiş olduk.. Sevenlerimizde  formaları ile nikahımıza gelerek bizlerin mutluluğuna mutluluk kattı” şeklinde konuştu.


 

Editör: TE Bilişim