İlçe sınırları içinde birçok bölgede yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Üçler ilkokulu önünde bulunan 260 sokakta kaldırım ve asfaltlama çalışması yapan belediye, sokağı adeta bulvara dönüştürdü.

Merkezefendi Belediyesi ilçe sınırları içinde yol yapım,asfaltlama,kilit, parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Üçler Mahallesi sınırları içinde de çalışmaları sürdüren MerkezefendiBelediyesi, Üçler İlkokulu önünde bulunan 260 sokağı adeta bulvaradönüştürdü. Geniş yapısıyla dikkat çeken yolda, asfaltlama ve kaldırım çalışmaları olanca hızıyla devam ediyor.

“Yollara ciddi pay ayırdık”

260 sokak ve diğer bölgelerdeki çalışmalara bütçeden büyük pay ayırdıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu çalışmaları yerinde inceliyor. Yol çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini kaydeden Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyemiz yaz aylarında yol ile ilgili ciddi yatırım yapacak. Bütçemizde bununla ilgili olarak önemli bir pay ayırdık. Üçler’de 260. sokaktayız. Üçler İlkokulumuzun olduğu sokağımızı geniş bir bulvar gibi düzenliyoruz. Yol çalışmalarımız ilçelerimizin çeşitli bölgelerinde devam edecek. Bilindiği üzere hava şartları nedeniyle çalışmalara geç başlamak zorunda kaldık. Ramazan ayında da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İklim müsait olduğu sürece aralık ayına kadar çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Merkezefendi ilçemizi daha güzel hale getirmek için sadece yol çalışmalarımız değil parke, kilit taşı döşeme, ve kaldırım çalışmalarımız da devam edecek” dedi.

Çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden vatandaşlarda çalışmalar esnasında Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkürlerini iletiyor. 

Editör: TE Bilişim