Pamukkale Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Spor Ödülleri Töreni, Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. ‘Denizli’nin En İyi Spor Takımı’ ödülünün sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket oldu. Ödülü Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan alkışlarla aldı.

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Spor Ödülleri Töreni’nde, en iyiler ödüllerini aldı. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, futbolcular Recep Niyaz, takım kaptanı Mehmet Akyüz ile öğrenciler katıldı.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, üniversite öğrencileri tarafından ‘Denizli’nin En İyi Spor Takımı’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü, TRT Spor Daire Başkanı Mehmet Buğra Şahin, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a takdim etti. ‘En İyi Antrenör’ ödülünü ise Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz’in elinden aldı.

ÖDÜLÜ BAŞKAN DOĞAN VERDİ

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, ‘En İyi Engelli Sporcu’ kategorisinde ödülü Denizli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Servet Oğuzhan Diker’e layık gördü. Servet Oğuzhan Diker, ödülünü Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın elinden aldı. Başkan Doğan ayrıca, ‘Yılın En İyi Dijital Spor Yayıncısı’ ödülünü Futbol Arena’nın kurucusu Çağdaş Sevinç’e verdi.

Editör: TE Bilişim