Denizli Haber - TBL liginde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te hafta sonu oynanacak olan zorlu Ankara Anadolu Basket maçının hazırlıkları devam ediyor.

Başkan Veli Deveciler, zorluk derecesi yüksek olan bir maç oynayacaklarını söyledi. Deveciler," Zorlu Yalova deplasmanında kazanan takımımızı ve teknik ekipi kutluyorum. İyi ve birlikte basketbol oynamaya devam ediyoruz. Daha iyi olabilmek için Baş Antrenör Zafer Aktaş hocamız ve ekibi gece gündüz çalışıyor. Oyuncularımız, her maçın ne kadar zor olduğunu ve hepsinin kazanılması gerektiğini biliyorlar. Bir an bile rehavete girme lüksümüz yok. Çok çalışıp, iyi oynayarak emeklerimizin ödülünü almalıyız" dedi. 

"ANADOLU BASKET'E BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ..."

Başkan Veli Deveciler," Bu hafta Ankara deplasmanında Ankara temsilcisi Anadolu Basket'le oynayacağız. Mücadeleci ve kazanmayı isteyen bir takım Anadolu Basket. Yakın zamanda aldıkları sonuçlar yanıltıcı, çok mücadele edeceklerini biliyoruz. Puan durumunda belki iyi konumda değiller şu an için. Ancak bana göre iyi bir takım ve iyi bir organizasyonları var.  İki haftadır deplasman maçları oynuyoruz ve bu maça kadar hem dinlenip, hem çok çalışıp ve maça hazır olmalıyız. Çok çalışmak ve ' ' ' Ben-Sen'  demeden birlikte hareket etmek takımımızın en büyük gücü. Umarım bunu kalan 11 maçta da ortaya koymaya devam ederiz" dedi.

Editör: TE Bilişim